Életmód

2017.01.22. 17:55

Focistákat utánoznak a fiatal fiúk

Sümeg - A sportos frizura a menő a fiatal fiúknál, festést elvétve kérnek, tudtuk meg Kovács Ildikó fodrásztól.

Tisler Anna

A fiatalok főleg a focisták hajviseletét utánozzák. Mindenki a kedvencéét, és vannak, akik mindig más futballistára akarnak hasonlítani.

- Sokan érkeznek hajat vágatni újsággal a kezükben, amiben a kívánt hajviseletről van fotó, vagy előveszik az okostelefonjukat, és megkeresik a világhálón a képet - számolt be érdeklődésünkre Kovács Ildikó.

Kovács Ildikó fodrász felhívja a vendégei figyelmét az előnyös frizuraválasztásra

A fodrászszalonban sokan fordulnak meg, így a legkülönfélébb kérésekkel találkozik a szakember, aki fontosnak tartja a divat folyamatos figyelemmel követését.

- Munka után az interneten keresem az újdonságokat. Szeretek tanulni, az pedig természetes, hogy a vendég megkapja, amit kér - hangsúlyozta Ildikó. Ha úgy látja, a kért frizura nem megfelelő a vendégnek, nem illik az adottságaihoz, akkor ezt jelzi, és megbeszélik, hogy min módosítsanak az eredeti elképzeléshez képest.

Ildikó elmondta, hogy szintén divat a felül kicsit hosszabb, oldalt pedig lenyírt hajviselet. A mai fiatalok már nem a rocksztárok hosszú hajviseletét utánozzák, hanem a sportolókét, az ugyanis könnyen rendben tartható és kényelmes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!