Belföld

2017.01.31. 09:01

Rendszeresen visszajárt a tolvaj - pénzt, cigit és szamovárt lopott

Három napon keresztül fosztogatta az idős sértettet a jászfényszarui nő. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást folytat rablás bűntett és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Zsoltné jászfényszarui lakos ellen. A 34 éves nő 2017. január 28-án besétált egy jászfényszariu idős férfi otthonába és a konyhaszekrényből eltulajdonított több ezer forintot.

Fotó: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A nő másnap is visszatért a nehezen mozgó sértett házába, majd négy doboz cigarettát magához véve távozott. Az asszony 2017. január 30-án ismételten megjelent az idős férfinél és a sértett szeme láttára magához vett egy szamovárt és több ezer forintnyi készpénzt. A sértett ekkor megpróbálta ruhájánál fogva visszatartani a nőt, aki azonban ellökte áldozatát, majd elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a Jászfényszarui Rendőrőrs parancsnoka kollégájával azonnal adatgyűjtésbe kezdett. Személyismeretüknek köszönhetően rövid időn belül azonosították a támadót, akit otthonában elfogtak, majd a Jászberényi Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a jogsértőt, majd őrizetbe vették. A szamovárt megtalálták és lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!