Életmód

2017.01.31. 17:10

Grafológus - Szerény és jóindulatú

Az Álom jeligét kérő levélíró szolid, szerény, óvatosan haladó vonalaival takarásban tartja kicsit alacsony önértékelését, tényleges érzéseit.

Utassy Zsuzsa

Nyugodt, biztonságos környezetben, állandó napirend keretei között érzi magát a legjobban. Szeret higgadtan szemlélődni, minden részletet alaposan megfigyelni, így talán kicsit lassúnak tűnhet, mégis mindig célba ér. Nem zavarja, ha szabályok korlátozzák, ha elvárásoknak kell megfelelni, nem keresi az újdonságokat, az ismeretlen felé nem hajtják erőteljes késztetések. A sok izgalom elbizonytalanítja. Nem örül, ha szerepelnie kell, vagy nyílt állásfoglalásra, vitákra, erőpróbákra, küzdelmekre kényszerítik, inkább kitér a harcok elől.

Nehezen mond nemet. Reakcióit ellenőrzi, lépéseit körültekintően felülvizsgálja. Teljesítményingadozásai nincsenek, idejét és erejét beosztja, miközben teljesen elégedett azzal, amije van. Dominanciaigénye semmilyen életterületen nincs, irányítani semmit és senkit nem akar. Kötődéseiben is visszafogott, legtöbbször hűvös és távolságtartó. Türelmes, mindenkivel szemben megértő. A másokhoz való alkalmazkodás inkább önvédelmet jelent számára, hiszen érzékeny és sérülékeny jellem.

Érzéseit, hangulatait, indulatait nehezen tudja szavakba önteni, hiszen nem beszél túl sokat. Szüksége van némi biztatásra, hogy bátorságát összeszedve tényleges érzelmeiről vallhasson. Fontos számára, hogy két lábbal álljon a realitás talaján, ezért az álmodozás, az illúziók dédelgetése nem az ő világa.

Tudja, hogy csak óvatosan a kívánságokkal: az élet néha beváltja őket, akár kész vagy rá, akár nem .

Utassy Zsuzsa grafológus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!