Életmód

2017.02.08. 15:25

A grafológus válaszol - Kiegyensúlyozott személyiség

Az Álmatlanság jeligét választó újságolvasó közvetlen természetű, őszinte és egyenes jellem, rugalmasan kiegyensúlyozott személyiség.

Önértékelése reális. Nem követi a szigorú szabályokat, nem szeret kitaposott utakon járni, lelkes érdeklődéssel fordul az újdonságok és az ismeretlen felé. Ötletes, eredeti, független gondolkodású és szabadságszerető. Határozottan hoz döntéseket, ítéleteit józan észérvek támasztják alá.

Nem tart a küzdelmek-től, hiteles és magabiztos, a kompromisszumos megoldások híveként mégsem szereti az összeütközéseket. Méltóságon alulinak tartja civódást, az áskálódást és a hazudozást. Könnyedén feltalálja magát bármilyen szituációban. Nem jön zavarba nagyobb társaságban, de egyedül sem fél. Elgondolásai kivitelezéséhez megfelelő energiákkal ren-delkezik, amikkel beosztóan gazdálkodik, így tevékenységeiben nincsenek tévutak vagy elvarratlan szálak. Teher-, és munkabírása tiszteletet parancsol. Önérzetes és céltudatos, kitartó és állhatatos egyénisége nehezen lazít. Remekül tud koncentrálni, figyelme sosem lankad. Gyakorlatias, rendszerető, mégsem nyomasztóan pedáns.

Tennivalóit nem halogatja. Kimagasló diplomáciai ér-zékkel kezeli ügyeit, mindenkivel jó kapcsolat kialakítá-sára törekszik. A gyengékkel méltányos, a rászorulókkal bőkezű.

Hosszú távra szóló kötődéseit óvja, szerettei pedig gondolkodás nélkül osztják rá az irányító szerepet, hiszen tudják, hogy "aki önmagát legyőzte, azt nem lehet legyőzni, az verhetetlen, erős és derűs".

Utassy Zsuzsa
grafológus-írásszakértő

Címkék#grafológus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!