Gazdaság

2017.05.09. 05:57

Kecskeméten fürödhet az állás lehetőségekben! (x)

Magyarországon az Alföld a legnagyobb táj. Évente számos turista keresi fel a helyet, mégpedig azért hogy megcsodálhassa az itt elterülő városokat.

Sokan azt gondolhatják, hogy Budapesten kívül nincs más látnivaló az országban, pedig megannyi hely van, amelyet érdemes lehet meglátogatni. A Duna-Tisza közét egyre többen látogatják meg, és itt található egy város, ami kulturális, oktatási, és gazdasági központ is egyben. Kecskemétre érdemes lehet mindenkinek ellátogatni.

A fürdőkultúra egyre inkább elterjedőben van. Megfigyelhető az a trend, hogy a családok, és baráti társaságok egyre többször töltik el szabadidejüket valamelyik fürdőkomplexumban. Az ünnepek, és a hosszú hétvégék sorra kedveznek a turizmus ágazatnak. A legfőbb célcsoportok közé tartozhatnak a családok, hiszen a gyerekek imádják a vizet, pláne akkor, ha még játszóház is található az adott létesítményen belül.

Azonban nem csak a lurkók találhatják meg elfoglaltságukat, hiszen egyes fürdők wellness elemekkel is ki vannak egészítve. A négy és ötcsillagos fürdőkben lehetőség nyílik masszázsszolgáltatások igénybevételére is. A megyeszékhelyen található a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat. Ezen kívül a városban található még egy élményfürdő, gyógyfürdő és uszoda is. A turizmushoz szorosan hozzákapcsolódik a vendéglátás is.

A nagyobb fürdőkben étkezési lehetőségekre is van mód. Egyes helyeken akár több étterem, és büfé is fellelhető a fürdőkomplexumon belül. A fürdőkultúrán kívül más kulturális ágazat is megtalálható a városban, ugyanis nevezetességeket is meg lehet tekinteni. Országos népszerűségre tett szert a Katona József Múzeum, a Ráday-Múzeum. A Magyar Naiv Művészek Múzeuma, a Szórakaténusz Játékház és -Múzeum, is várja a kultúra szerelmeseit. Az Orvos- és Gyógyszertörténeti Múzeum, a Magyar Fotográfiai Múzeum, a Magyar Népi Iparművészet Múzeuma, a Bozsó-gyűjtemény, a Hanga Óragyűjtemény impozáns épületeit is meg lehet tekinteni. A művészeti-szellemi helyszínek közül jelentős szereppel bír a Zománcművészeti Alkotóműhely, és a Nemzetközi Kerámia Stúdió.

Mindezek mellett a munkaerőpiac is meghatározója a városnak. A kecskeméti állások oldalon lehet válogatni a különböző lehetőségek közül. Fizikai és szellemi munkák egyaránt megtalálhatóak a honlapon. A gyógy turizmus már szóba került a cikk elején, így akár el lehet helyezkedni masszőr pozícióban is.

A masszőrökre nagy igény mutatkozik a munkaerőpiacon. Az elvégzendő feladatok közé tartozik a masszírozás előre egyeztetett időpontokban, és igény esetén egyéni életmód tanácsadások a vendégek részére. A munkáltató az alábbiakat várhatja el a jelentkezőtől: gyógy masszőri végzettség, vagy folyamatban lévő masszőri tanulmányok folytatása, kiváló kommunikációs és empatikus képesség, önállóság, rugalmasság, megbízhatóság, hosszú távú munkavállalás.

Az alábbiak akár előnyt is jelenthetnek az állást kereső számára: egészségüggyel, vagy egészségfejlesztéssel kapcsolatos korábbi munkatapasztalatok. A tapasztalat nagyon fontos, hiszen manapság csakis ezzel lehet érvényesülni a munkaerőpiacon. A vállalatok felkínálhatják a következőket a jelentkező számára: fix munkahely, folyamatos munka- és fejlődési lehetőségek, munkaeszközök és munkaruha, valamint az egészséget értéknek tekintő munkahelyi közösség biztosítása.

Még több álláshirdetéssel találkozhat a honlapon, vagy a weboldal facebook és twitter oldalán is. Amennyiben első kézből szeretne értesülni a legfrissebb álláshirdetésekről iratkozzon fel hírlevelünkre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!