Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szabadulj meg a negatív energiáktól!

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mihály Arkangyal üzenete Szeptemberre

Közzétéve: 2009. 09. 07. Írta: Fordította: Forrás: Orbán Andrea Viktória
Értékelés
Ez a cikk 5316 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szeretett Fénymunkások, most, hogy beléptek a szeptember hónapba, magatokba integráljátok a júliusi és az augusztusi hónap erőteljes energia váltásait / emelkedéseit.

Az Új csírái: könyörületesség, öröm és a Föld szolgálata

2009. szeptemberi energiák

Igen, az energia új körébe kerültetek és az események rendkívül gyorsan történnek körülöttetek. Az Új Föld energiája a gyémánt fény ragyogásával együtt lüktet, ahogyan az Új csírái manifesztálódnak a Földön.

Szeptember hónapban a telihold 4-ére esik és a Halakban áll, a nap pedig a Szűzben. Ez az energiák csodálatos kombinációja. A Halak áramlata lényetek mély szintjeit energetizálja, míg a Szűz energiája még mélyebben összekapcsol benneteket a Föld szolgálatában végzett munkátokkal. Maga a Föld a fény újabb frekvenciáinak lüktetéséhez kapcsolódik, ahogyan összhangba hozza magát az új kozmikus portálokkal és csillagkapukkal, melyek megnyitják és átrendezik Földeteket a Fény eljövendő Kozmikus Időszakára. A szívetek és lelketek legmélyén, ti magatok is érzitek ezeket a váltásokat és változásokat.

Szeptember 9-én a kollektív tudatosság „egybegyűlik” a kozmikus fény újabb beáramlásának befogadása érdekében, ami felgyorsítja a változás és a transzformáció Földön lejátszódó folyamatát, hogy több fényt és több szeretetet legyetek képesek belevinni életetek minden egyes szituációjába. Igen, ebben az időszakban hatalmas támogatásban és vezettetésben lesz részetek életetekben a gyémánt fény felerősödött áramlata által. Minden tisztává és világossá válik, minden szituáció reflektorfénybe kerül, semmi nem maradhat rejtve. Ez ugyanúgy igaz a társadalmi rendszerekre, mint a személyes életetek minden egyes helyzetére.

Szeptember 9-e egy erőteljes dátum, mert nemcsak a tripla 9 vibrációját hordozza a 09-09-09, de a dátum megalkotja a 11-es mesterszámot is!* Emellett, természetesen, a 2009-es év végig a 11-es mesterszám vibrációját hordozza. És ez így van, hogy ennek a dátumnak az energiái előkészítik a terepet a még erőteljesebb energiájú 11-11-11-es** dátumra, ez év november 11-én. Ez lesz az a dátum, amit méltán hívhatunk majd a „Mester Kapu vagy Átjáró” megnyitásának.

Az újhold szeptember 18-ára esik és szeptember 20-án vagy 21-én — attól függően, hogy hol éltek — megünneplitek a szeptemberi napéjegyenlőséget. A déli féltekén tavasz lesz, az északi féltekén pedig ősz. Ez az az időszak, amikor a nappalok és az éjjelek hossza megegyezik, így jelezvén az évszakok változását, hogy a déli féltekén a nyár felé haladunk, az északin pedig a tél felé. Kedveseim, az idő és az évszakok áramlata szintén hatással lesz arra, amit ebben az időszakban megtapasztaltok.

Árnyék energia és az atlantiszi szerepek

Drága Fénymunkások, az Új Föld mágikus és misztikus energiája megalapozódott, emiatt szembe kell néznetek a társadalmi rendszeretekből és a médiából érkező félelem és manipulatív energiák feltámadásával. Kérdezhetitek, hogy miért történik mindez, amikor az Új Föld energiái már ilyen erőteljesek?

Nos, erre azt a választ tudjuk adni, hogy most transzformáljátok át magatokat az Emberi Angyal verziójának egy magasabb szintjére, megtisztítottátok a DNS-eteket a torzulásoktól, és abban a folyamatban vagytok, amikor integráljátok és szintetizáljátok mindazon aspektusotokat, akik az idő elmúlt köreiben voltatok, hogy az igaz és esszenciális mag-lényetek felszínre emelkedhessen. Ebben a folyamatban magatokba integráltátok az atlantiszi és a lemúriai létidők tapasztalatait. Ezáltal képessé váltatok arra, hogy aktiváljátok a Paradicsomi Kódokat és elindítsatok egy hosszú időtartamra szóló átformálódást, ami a Földet egy paradicsomi otthonná változtatja azon létezők számára, akik örökségül kapják majd a bolygót. Ez azonban azt is jelenti, hogy szembe kell néznetek és foglalkoznotok kell az árnyék energiával, amely a Föld egyik legnagyobb traumájából fakadó maradvány-kivetülés. Ez volt a legnagyobb trauma, amivel a Földnek és lakosainak szembe kellett nézniük a viszonylag közeli történelmi távlatok során.

Ez pedig, szeretteim, Atlantisz pusztulása volt, amikor a hatalmas kristályok, melyek a kozmikus portálok és csillagkapuk fénykódjait őrizték, nem voltak képesek többé ellátni feladatukat, az őket hordozó szívek elsötétülése miatt. Amint azt már említettük, ez több szinten végbemenő választás eredménye volt, hogy lehetőség nyíljék a fejlődés egy ösvényére, amelyet bejárva az emberiség bizonyos képességek kifejlesztésére tehet szert. Ide tartozott a mentális képességek gyors fejlődése és az ego előtérbe kerülése. Ezek közül egyik sem volt valami „rossz” dolog, de olyan szerencsétlen mellékhatásokat okoztak, mint az elválasztottság és elidegenedés érzése, alacsony önértékelés és veszteségérzés, ebből következően pedig a bukás miatti bűntudat és depresszió gyötörte az embereket, ami bevésődött a DNS struktúrába és feljegyzésre került az Akasha Krónikában.

Mi „negatív atlantiszi kódoknak” hívjuk ezt az energiát és tudatában vagyunk annak, hogy ezek a kódok hamis ideákon, hamis információkon és a Földön végbemenő emberi fejlődési folyamat valódi megértésének teljes hiányán alapultak. Ezeket az energiákat használták fel azok, akik kontroll alatt akarják tartani a Földet és lakóit a félelmen keresztül, továbbá úgy, hogy tagadják az emberek előtt az ő szabadságukat. Drága szeretteim, ti szabadok vagytok! Legyetek tudatában annak, hogy valóban szabadok vagytok! Tudjátok azt, hogy nem szükséges a továbbiakban magatokkal hurcolnotok az apokaliptikus forgatókönyvek félelmét és szorongását. Azok, akik jelenleg ezeket a forgatókönyveket tárják elétek, a kollektív emlékezetben ezeket a „negatív atlantiszi kódokat” aktiválják, ami tömeges félelmet és szorongást vált ki az emberekből, hiszen a tudatalatti mélyén mindenki emlékszik ezekre az érzésekre, a bűntudat és a stressz lenyomataira.

tovább a cikk második részéhez...

Forrás: Orbán Andrea Viktória