Kiszámolták, milyen a szép cici: Victoria Beckham vesztett

Brit tudósoknak, helyesebben egy ráérő plasztikai sebésznek köszönhetően tudjuk, milyen az ideális mell. Nos, nagyon nem olyan, mint Victoria Beckhamé. Ezt legfeljebb David nem tudja.
2007.09.26 08:40

A szépsésgszpbrász szerint a tökéletes női mellen a mellbimbók kicsit felfelé állnak, felső felük pedig kicsit kisebb, mint az alsó. A pontos arányok (45-55) megállapőításához az önfeláldozó orvos számos fotót tanulmányozott át.

"Minden általam megfigyelt modell melle ehhez az arányhoz igazodott, pedig egyikükön sem végeztek mellplasztikát" - vonta le a konklúziót Patrick Mallucci. Sőt: megállapította azt is, hogy a legszebb mellei Caprice Bourretnek vannak, míg az ellenpélda, az abszolút negatív csúcstartó Victoria Beckham.

A futballistafeleség mellei ugyanis természetellenesen kerekek, és empirikus tapasztalatok szerint sem vonzó ez a formavilág: az orvos legtöbb páciense kiemelten nem akar olyan melleket, mint amilyenek Victoriának vannak. (InfóRádió alapján ma.hu)

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Botrányt kavart Alicia Silverstone cicije Amerikában Majka híján nagy cicik - Debreczeni Zita mellbedobással győz? Izgató cicik a zuhanyzóban... - Brittany Sylvanowitcz mindent megmutat! Összeérő cicik - Két pajzán modell egy fotósorozaton! A cici nő, a bimbó marad - Molnár Anikó igazán nagymellű lesz! Cici és maci - Paris címlapon mutogatja a mellbimbóját, nézze meg Ön is!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.