2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ez tényleg elképesztő! Michael Jacksonnak erre is volt pénze
Jó hírrel szolgálunk Michael Jackson rajongói számára
A Thrillerre táncolt a fél világ a popkirály szülinapján
Íme a fellépők! Szenzációs Michael Jackson emlékkoncert Bécsben!
Kapcsolódó Kiadványok
Michael Jackson: Got to Be There
Kapcsolatok
Michael Jackson

Michael Jackson utoljára, még egyszer a színpadon!

Legalábbis ez hangzott el kedden Bécsben, a „The Tribute 2009 In Memory Of Michael Jackson” sajtótájékoztatóján a Városházán. A bejelentést a főszervező, Jermaine Jackson tette, jelezve, hogy utoljára – feltehetőleg és remélhetőleg – a technika segítségével a színpadra idézik Michaelt, testvérével együtt.

További részletek a szuperkoncertről

A helyszín a Schönbrunn kastély lesz, szeptember 26-án. Jermaine elmondta, hogy azért esett a választása pont erre a kastélyra, mert Michael nagyon szerette a kastélyokat, és ez illik legjobban az emlékéhez. Gondolom azért az is nagyban közrejátszott a választásban, hogy Bécs város önkormányzata teljes mellszélességgel az esemény mögé állt, mivel azonnal felfedezték az ebben rejlő – pénzben szinte kifejezhetetlen – reklámlehetőséget. Körülbelül 60 000 rajongó nézheti a koncertet a helyszínen, további milliók pedig a tv-közvetítésen keresztül. A bevétel – természetesen a kiadások után – alapítványok részére lesz felajánlva.

Sztárok, zenészek, táncosok: most fellépési díj nélkül

Mint azt tegnapi cikkünkben is írtuk, folyamatosan jelentik be a szárfellépők névsorát. Eddig 13 szerződésük van, reményeik szerint 25 sztár fogja elfogadni a meghívást és lép majd színpadra az eseményen. Mindezt természetesen ingyen, mert mint elhangzott, a szervezők csak a járulékos költségeiket állják, amik azért nem két fillérbe kerülnek így sem (utazás, szállás – nem kétcsillagos szállodában). Eddig a következő fellépőket jelentették be: Akon, Mary J Blige, US 5, Natalie Cole, Chriss Brown, Angela Bassett, Sister Sledge.

További fellépők lehetnek

Mivel a szervezők úgy döntöttek, hogy minden sajtótájékoztatóra hagynak még neveket, ezért nekünk egyenlőre marad a találgatás a további fellépőket illetően. Sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarták azokat a híreket, amik eddig felmerültek. Szóval még lebegtetve maradt a U2, Madonna, Stevie Wonder, Whitney Houston, Tina Turner és Usher fellépése is. Elvileg a szerdai napon tartottak sajtótájékoztatót Londonban és tartanak majd még egyet Berlinben, szóval jönnek a további fellépők nevei is.

A program

A sztárok Jackson számait adják majd elő, a végén pedig együtt eléneklik a We Are The World-öt vagy a Heal The World-öt. A műsorban biztosan elhangzó dalok: Billie Jean, Beat It, Thriller, Black Or White, Earth Song, Smooth Criminal, Bad, Dirty Diana, Will You Be There, You Are Not Alone, Remember The Time, Heal The World, The Girl Is Mine, Scream. A zenekar és a táncosok azok lesznek, akik Jacksont az O2 Arénában kísérték volna a turné alatt. Jermaine elmondta, hogy az utolsó héten már több mint 1000 ember fog dolgozni a koncert szervezésén és a színpad építésén.

A Jackson család is eljön (?)

Jermaine szerint jön az egész család, sőt még az is lehetséges, hogy a Jackson 5 – természetesen Michael nélkül – is összáll egy-két számra a megemlékezés erejéig. Az amerikai sajtóhírek ezt cáfolni látszanak, mivel a hírek szerint a Jackson család nem veszi jó néven Jermaine szervezkedését.

Egy kérdésre elmondta, hogy Michael gyermekei biztosan jönnek majd, mivel együtt játszanak a saját gyerekeivel, nagyon közeli viszonyban állnak egymással. Jött egy újabb cáfolat is: Chriss Brown a sajtósán keresztül cáfolta, hogy fellépne a rendezvényen, mivel éppen bírói őrizetben áll. Ez azt jelenti, hogy csak a bíróság engedélyével hagyhatja el az Államokat.

Ezek után még kíváncsibban várjuk, hogy mi lesz az egész koncertből!

Jó hírrel szolgálunk Michael Jackson rajongói számára - a részletekért klikk IDE. A Thrillerre táncolt a fél világ a popkirály szülinapján. Ez tényleg elképesztő! Michael Jacksonnak erre is volt pénze

-Aretuska-

[2009.09.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még