Sport

2017.06.01. 18:40

Fussunk együtt a lánggal

DUNAÚJVÁROS Június 3-án, szombaton Dunaújvárosba érkezik az európai olimpiai láng, amely magyarországi körútja után Győrbe, az Európai Ifjúsági Olimpia fesztiválhelyszínére ér majd.

Gallai Péter

Az olimpiai lánggal való futáshoz bárki csatlakozhat az Aranyvölgyi út mellett, a II. János Pál pápa téren, a templom közvetlen közelében található nagy parkolónál szombaton 11.50 órakor, innen a csapat 12 órakor indul a Városháza térre. A futók rendőri felvezetéssel teszik meg a II. János Pál pápa tér - Aranyvölgyi út - Vasmű út - Városháza tér útvonalat, amelyen erre az időre félpályás útlezárás lép életbe.

A tornász olimpikon, Kovács Zsófia is ott lesz Fotó: A. G.

A Városháza téren Hingyi László önkormányzati képviselő, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja, valamint Sztankovics László önkormányzati képviselő fogadja a lángot, olimpikonjaink és sportolóink társaságában. Így ott lesz Kovács Zsófia, Gurisatti Gyula, Takács Krisztián, amíg a győri szervezőbizottság részéről Szalai Andrea, a Győr Projekt Kft. létesítményvezetője várja a sportolókat!

A helyszínen a Spartan Cheerleading Sportegyesület káprázatos bemutatója színesíti majd az eseményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!