Sport

2017.06.21. 17:30

Véget ért a lövészek magyar-szlovén sorozata

Nagykanizsa - A helyi polgári sportlövész egylet szervezésében került sor a közelmúltban a sportlövő Magyar-Szlovén MK Ligájának idei hatodik, egyben záró fordulójára.

Kühne László

A sorozatban összesen nyolc csapat (öt szlovén, illetve három magyar), és harmincöt egyéni versenyző mérette meg magát.

Az ötvenméteres pályán egyéni és csapatversenyben, kispuskával, fekvő testhelyzetből, harminclövéses versenyszámban zajlott a küzdelem. Az utolsó körben az egerszegi lövészek is kitettek magukért, ettől függetlenül az összesített eredménysor kanizsai sikert hozott.

Sportlövő Magyar-Szlovén MK Liga, 6. forduló, Nagykanizsa. Zalai vonatkozású eredmények. Csapat: 1. PSLE Nagykanizsa 785 kör, 2. PLE Zalaegerszeg 752, 3. SD Jezero Dobrovnik (szlovén) 748. Egyéni, férfiak: 1. Havasi Ferenc (PLE Zalaegerszeg) 270 kör, 2. Horváth Szilárd (PSLE Nagykanizsa) 269, 3. Horváth Károly (PSLE Nagykanizsa) 267. Nők (versenyen kívül): 1. Salamonné Ódor Zsuzsanna (PLE Zalaegerszeg), 2. Domján Johanna (GSZK Gellénháza), 3. Pölöskeiné Hertelendi Erika (PSLE Nagykanizsa).

A csapatbajnokságot a nagykanizsai PSLE együttese nyerte, megelőzve a Zalaegerszeg és a Dobronak csapatát. A nagykanizsai gárda tagjai voltak: Varga Ottó, Horváth Károly, Horváth Szilárd és Szobolics János. A férfi egyéni összesítésben a zalaegerszegi Havasi Ferenc zárt az élen, Varga Ottó pedig a második helyen végzett, megelőzve a harmadik Jozef Babicot (Dobrovnik).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!