Sport

2017.06.22. 05:42

VFC USE: ez igen, győzelem idegenben!

Veszprém Közel került a feljutáshoz a Veszprém FC USE U-17-es labdarúgócsapata, amely szombaton hazai pályán biztosíthatja be másodosztályú tagságát.

Horváth Gábor

A fiatal veszprémi futballisták idén bajnokok lettek a III. osztály északnyugati csoportjában, majd a rájátszásban sikerrel vették a Siófok elleni párharcot.

Az osztályozó a remek játékerőt képviselő (csoportját veretlenül nyerő) Dunaújvárosi PASE Akadémia elleni összecsapással folytatódott, a továbbjutó a következő szezonban a II. osztályban szerepelhet.

Tóth Gábor csapata előnnyel várja a visszavágót Fotó: Penovác Károly

A VFC USE ehhez közel került, hiszen Dunaújvárosban remek játékkal győzni tudott. A második mérkőzést szombaton 17 órai kezdettel játsszák a bakonyiak műfüves játékterén. A továbbjutás még nincs meg, a folytatásban is összpontosítania kell a veszprémi csapatnak.

A VFC USE az első meccs 22. percében már 2:0-ra vezetett, a hazaiak az első félidőben egyenlítettek, de a szünet után csak Tóth Gábor együttese tudott a kapuba találni.

Eredmény: Dunaújváros PASE Akadémia-Veszprémi FC USE 2-3 (2-2). Dunaújváros-Pálhalma. Jv.: Szommer A. Dunaújváros PASE Akadémia: Szabó G. - Slett, Schnierer, Szabó Z. (Halász), Palotai, Perjési, Varga S., Al-Sheraji Rauf, Kovács B., Horváth K., Tóth P.

Veszprém FC USE: Sevinger - Reizinger, Szücs, Rédling, Vass, Mosonyi (Bóka), Kristály, Hoffer, Simon (Orbán), Molnár B., Barcza. Edző: Tóth Gábor.

Gólszerzők: Horváth K., Kovács B., ill. Bóka, Molnár B., Reizinger.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!