Gazdaság

2017.06.23. 12:43

Pörgős nyár lesz Bükfürdőn - Számos újdonsággal és programmal várják a vendégeket

Új vagy megújult medencék, izgalmakkal teli Cápabarlang és rengeteg színes program várja a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba érkezőket idén nyáron.

Vadas Krisztina

Boros László Attila, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum igazgatója beszélt az újdonságokról és a rendezvényekről.

Bükfürdőn 2017-ben összesen 34 medencével várják a fürdőzőket. Mind az élményvilág, mind a strandfürdő kínálata bővült. Az élményfürdő külső területén egy új, szív alakú, gyógyvizes medencében mártózhatnak meg a vendégek, a belső részben pedig a gyermekek szórakozása garantált: hamarosan megnyit a Cápabarlang névre keresztelt vízi gyermekvilág, amely az óvodás, kisiskolás gyermekeknek kínál felhőtlen szórakozást csúszdával, különböző interaktív játékelemekkel, vizuális effektekkel.

A strandfürdő területén tavaly már kipróbálhatták a vendégek az Acapulco medencét, ám mostanra nyerte el végleges formáját: hangulatos napernyők alá bújhatunk a napsugarak elől – persze a vízben. Emellett egy igazi különlegességgel is készültek a szezonra: az Acapulco melletti ligetes területen függőágyparkot alakítottak ki, amelyet a vendégek ingyenesen használhatnak.

A számos újdonság mellett azonban egy dolog nem változott: az árak. A főszezonban sem kell többet fizetni a belépésért, így most már több szolgáltatást, ugyanannyiért vehetnek igénybe a fürdővendégek.

A vezérigazgató a nyári programokról is beszámolt. Öt alkalommal tartanak Minimax Családi Napot a fürdőn. A Strandok éjszakáját július 28-án rendezik meg: a Groovehouse és az Acoustic Planet produkciója színesíti az éjszakai fürdőzést.

Fotók: Szendi Péter

Augusztus 19-én ünnepli 55. születésnapját a fürdő. A jubileumi eseményt sztárfellépővel (Irigy Hónaljmirigy), gyerekjátékokkal és egy óriási tortával teszik színesebbé. Augusztus 20-án pedig a hagyományoké lesz a főszerep:a strand területén népi fajátékokat próbálhatnak ki a gyermekek és a felnőttek egyaránt. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!