Hírek

2017.06.23. 19:59

Tíz iskola hatodikosaival ez volt a Klónok Harca

SZOMBATHELY A Kámoni Arborétumban zajlott a természetismereti verseny: a Klebelsberg Intézményfenntartó Szombathelyi Tankerületi Központja és az arborétum közösen szervezte a vetélkedősorozatot.

Bakos Ágnes

A díjnyertes csapattagok, felkészítőik és a szervezők, ötletgazdák az ünnepélyes díjátadón Fotó: Arborétum

Tíz iskolából neveztek diákok: ez most a hatodik osztályosok versengése volt. A tanévvel a „zöld tudáspróba" is véget ért és ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult. A csapatok közül harmadik helyezést ért el a Gothard Jenő Általános Iskola #gothard fantázianevű csapata. Másodikak lettek a „Rhododendronok", a Zrínyi Ilona Általános Iskola diákjai. A vetélkedősorozatot a Paragvári Utcai Általános Iskola Harcosok csapat nyerte. Szendi Zsuzsa ökoturisztikai vezető emlékeztetett: Szijjártó József játékmester és dr. Szabó Gábor projektreferens voltak a vetélkedő kitalálói. Igazi műremeket kaptak a gyerekek: a „Klónok Harca" elnevezésű vetélkedő nyertesei S. Horváth Ildikó képzőművész természeti témájú rézkarcait vihették haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!