Bulvár

2017.06.26. 10:24

Házátalakítási ötletek: sokat jelent a megfelelő alap

FMH-információ – A jó idő beköszöntével egyre többet tartózkodik kint az ember, hol az udvaron munkát végezve, hol a teraszon üldögélve, netán a medencébe csobbanva. Nyáron pedig érdemes az itteni, már meglévő burkolatainkra is odafigyelni, de akkor is kérjük ki szakember tanácsát, ha terasz- vagy medencekészítés, felújítás előtt állunk.

Szanyi-Nagy Judit

A burkolatvásárlási trendeket tekintve manapság a nagyméretű lapok vásárlása hódít. Azonban a nagy mérethez már jobb minőségű ragasztókat ajánlatos vásárolni, és beltéri használatnál is szükséges a hátoldali kenés – ajánlja Karsay Zoltán kereskedő. A kiegészítőkből, például az élvédőkből, dilatációkból, burkolatváltókból is hatalmas választék áll rendelkezésre, ám mivel a legtöbbször nem számolnak ezekkel a vásárlók, a rejtett költségek között szerepelnek. Általában ez is a probléma: a laikusok nagy része úgy gondolja, elég, ha megveszi a kiválasztott burkolatot, kifizeti a munkadíjat, és nem kell másra költenie.

A burkolatváltók is népszerűek – mutatja Karsay Zoltán Fotó: Szanyi-Nagy Judit

Részletek a hétfőn megjelent Fejér Megyei Hírlap Nyár mellékletében olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!