Kultúra

2017.06.27. 08:39

Ingyenes családi gasztrofesztivált rendeznek Balatonkenesén

Tizenhat fellépővel rendezik meg a Balaton északi partjának legnagyobb ingyenes családi gasztrofesztiválját, a Balaton Fesztivált június 29. és július 2. közt Balatonkenesén - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A nyitónapon rapcsapatok - Sub Bass Monster, az Animal Cannibals és az Akkezdet Phiai - adnak koncertet, pénteken pedig a rocké lesz a főszerep. Fellép az Élő Zene Fesztivál régiós nyertese, a veszprémi Queen's Land, az ír rockot játszó Firkin, a 45 éves Lord valamint a Reckless Roses.

Szombaton retro bulit tartanak a Groovehouse, az UFO, a Kozmix és két népszerű dj, Náksi és Dominique részvételével.

Vasárnap napközben családi programok lesznek gyermekműsorral és a Varnyú Countryval, valamint a Mokka Tribute együttessel. Este a Republic ad koncertet, melyen az új album dalai is felcsendülnek, a zárókoncertet pedig a Balkan Fanatik adja a balatonkenesei Széchenyi parkban tartandó fesztiválon.

A Balaton Fesztiválon a zenei programok mellett street food utca és különleges termékek is várják a résztvevőket. A négy nap alatt a Balatonkenesére látogatók megismerhetik az ország minden tájáról érkező kézművesek portékáit, emellett hagyományos fesztiválételeket és különleges street food kínálatot valamint kézműves és kisüzemi sörfőzdék, pincészetek és pálinkaházak termékeit is megkóstolhatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!