Horoszkópok

2017.06.28. 15:25

Napi horoszkóp - A Mérlegnek ma sem lesz könnyű dolga

A Kos próbáljon meg minél több időt a partnerére szánni.

KOS (március 21.-április 20.) - Próbáljon meg minél több időt a partnerére szánni, vele eltölteni. Persze nem úgy, hogy rá-erőszakolja a saját akaratát, vagy ellenkezőleg, szolgai módon ugrál körötte.

BIKA (április 21.-május 20.) - Ne akarjon ma féltékenységi jeleneteket rendezni, mert ezzel mindent elronthat az életében. Próbálja megállni azt, hogy vissza akarja tartani a partnerét, ha őt mára külön partira hívták.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Hold a Szűz jegyében áll, és sok bolygó van a Rák jegyében. Muszáj lenne takarékoskodnia. A Jupiter életörömöt hoz az ön napjába anélkül is, hogy pénzt költene.

RÁK (június 22.-július 22.) - A Hold a Szűz jegyében áll, de bolygóhalmozódás van a Rák jegyében, szemben a Plútóval. Ebből a napból csak akkor tud profitálni, ha kreatív munkát végez. Hiányzik önből az erő.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Nagyon belebonyolódott egy dologba, és nehéz most már tisztán látnia. Segítséget kérhet egy bölcsebb embertől, valakitől, akiben igazán megbízhat. Arra azért vigyázzon, hogy ne beszéljen a problémáról.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A Hold az ön jegyében áll. Túlságosan is törekszik a tökéletességre, pedig vannak területek, ahol nagyvonalúbbnak kellene lennie. És nemcsak másokkal, de önmagával szemben is.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ma sem lesz könnyű dolga... Nem érzi jól magát, de ez szerencsére nem tart sokáig. Rengeteg a tennivalója, de úgy érzi, nincs elég ereje hozzá. A gyors döntések ma nem ajánlatosak.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Valami olyasmi történik ma önnel, ami felforgatja a napját. Az, hogy ezt kellemetlenségnek fogja-e fel, vagy épp ellenkezőleg, egy jó lehetőségnek, nagyban múlik a hozzáállásán.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Mintha varázslat segítené, olyan dolgok is sikerülnek, amikről még csak nem is álmodott. Lehet, hogy valakinek van egy információja az ön számára, ami előnyöket jelent.

BAK (december 22.- január 20.) - Valami fúrja az oldalát, szinte egész nap ezen gondolkozik. Ma remekül utánajárhat a dolognak, mindegy, honnan: kollégáktól, könyvekből vagy az internetről. Hamar előnyt szerezhet magának a többiekkel szemben.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - Ügyes taktikázással ma elérheti, hogy inkább gazdagodjon, növekedjen a bankszámlája, mintsem apadjon. Mielőtt döntene azonban, kérje ki egy hozzáértő szakember véleményét.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold a Szűz jegyében áll, a Rák jegyéből pedig három bolygó is segíti önt. Sok feladatot letudhat ma, de persze a sok munka le is terheli. Menjen sétálni, hallgasson zenét.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!