Belföld

2017.06.29. 09:24

A részeg férfi fazékkal ütötte munkáltatóját

A vádlott ellen a Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Hajdúszoboszlói Járásbíróságon. A vádlott segédmunkásként dolgozott az idős sértett ebesi tanyáján, ahol szállást is kapott.

2017. március 20-án délután a sértett észlelte, hogy a vádlott ittas, majd emiatt a férfit a tanya terménytárolójában kérdőre vonta. A vádlott és a sértett vitába keveredett, a vádlott sértegetni kezdte a munkaadóját. Ezután a feldühödött férfi bement a szálláshelyére, ahol magához vett két kisebb fazekat és a sértett után ment. Ezt észlelve a munkaadó kiütötte az egyik fazekat a vádlott kezéből, azonban a férfi a nála lévő másik edénnyel rátámadt a sértettre és őt háromszor fejen ütötte.

A bántalmazást látva a tanyán dolgozó másik alkalmazott akadályozta meg a sértett további ütlegelését.

A bűncselekmény során a sértett a fejtetőn szenvedett el 8 napon belül gyógyuló repesztett sérüléseket, azonban figyelemmel a használt eszköz jellegére, a sérült testtájékra, a többszöri erőbehatásra a vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására irányult.

A bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen a Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Hajdúszoboszlói Járásbíróságon. A tárgyalás mellőzésére irányuló vádiratban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. - írta az ugyeszseg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!