18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Vérforraló anális szex 4 lépésben (18+)

Eláruljuk, hogyan lehet fájdalommentes és gyönyörteli élmény a popsiszex akkor is, ha kezdőnek számítasz.

A legtöbb nő, aki először találkozik a felvetéssel párja részéről, nem kifejezetten rajong az anális szex gondolatáért. Nem alaptalanok az aggodalmak, hiszen, ha durván vagy felkészületlenül közelíti meg partnered a hátsó bejáratot, fájdalmas is lehet. Ha azonban alapos előtanulmányok után vágtok bele a popsiszexbe, különös és vad élményt élhetsz át.

Kis méret előnyben

Nem véletlen, hogy az anális szex igen kedvelt a férfiak körében, hiszen ez a szexuális együttlét azon formája, ahol a kis méret kifejezetten előnyös. Mivel az ánusz csak bizonyos korlátok között képes tágulni, az egész vállalkozást lehetetlenné teszi, ha párod tekintélyes szerszámmal rendelkezik. A vadító hátsó panoráma mellett tehát a férfi azt is kiélvezheti, hogy ebben a pózban termetesebbnek tűnik, ami az ő esetében felér egy alapos önbizalomtréninggel.

Mielőtt tehát belefogtok a hátsó kert felfedezésébe, nem árt alaposan szemügyre venned párod méretét. Ebben az esetben azonban nem a hossz, hanem sokkal inkább a szélesség számít: ha ez az érték az erős közepest meghaladja, jobb, ha nem próbálkoztok a hátsó felállással, legfeljebb egy vadító kutyapózzal vigasztald partnered. Ha azonban mégis úgy döntenél, hogy megér egy próbát a dolog, feltétlenül csak addig menjetek el, amíg nem érzel erős fájdalmat, hiszen, ha minden szabályt betartotok, a popsiszex sokkal inkább kellemes élmény kell, hogy legyen.

A megfelelő póz és az ujjak

Bár a kutyapóz vigasznak tökéletes, anális szexhez az első alkalommal a lehető legrosszabb választás. Feküdj inkább az oldaladra, döbbent és szerencséjében hinni nem merő párodnak háttal, és ne spóroljatok a síkosítóval. Párod nyomjon egy keveset az ujjbegyére, és óvatosan, egy ujjal kezdje el masszírozni ánuszodat.

Már ezek az egyszerű, körkörös mozdulatok is kifejezetten gyönyörteli érzéseket kelthetnek benned. Ha készen állsz a következő lépésre, adj engedélyt neki, hogy egyik ujjával beléd hatolhasson, de jó előre beszéljétek meg, hogy minden mozdulata óvatos legyen, és figyelje jelzéseidet, hogy mi meddig mehet.

Így csald ágyba a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ekkor csak az első ujjpercig engedd belépni a hátsó kert kapuján: ha nem rendelkezik tekintélyes vastagságú kezekkel, ezt is élvezni fogod. Ha kellőképpen izgalomba jöttél, rendelj hozzá még egy ujjat, ekkor azonban gondoskodjatok a síkosító-utánpótlásról is.

Eljött párod ideje

Ha minden rendben halad, és párod felizgatott, eljött a pénisz ideje. Mindig használjatok óvszert, hiszen csak így kerülhetitek el a fertőzések kockázatát. Ha kellemesebbé szeretnéd tenni ezt az epizódot, tedd fel te magad az óvszert, majd bőségesen kend be a péniszt síkosítóval is. Ezt követően jöhet a behatolás, de először csak hímvesszője hegyét helyezze be!

Ekkor feszültebbnek érezheted izmaidat, ezért kérd meg partneredet, hogy álljon meg, és ne mozogjon egészen addig, amíg teljes mértékben el nem lazulsz. Amikor készen állsz a folytatásra, csússz hátra saját tempódban, egyenesen rá a péniszre. Miközben ezt teszed, hátranyúlhatsz, hogy férfiasságát megfogva szabályozd, meddig hatolhat beléd, majd, ha készen állsz, jelezd neki, hogy óvatosan elkezdhet mozogni.

Bár önmagában az anális szex a legtöbb nőnek nem okoz orgazmust, maga az aktus kifejezetten izgató lehet, ha pedig csiklód és hüvelyed sem marad ki a huncut játékból, a gyönyör is garantált. Izgathatod magad kezeddel vagy egy vadító vibrátorral, de egy alapos kézmosás után párod is kényeztethet.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Hogyan lehet jó?

Lehet, hogy furcsán hangzik, de, ha egyszer kipróbálod, könnyen lehet, hogy kifejezetten megkedveled az anális szexet. Hogy a nőknek mi a jó benne? Hasonlóan, mint a pasiknál, számodra is izgató élmény lehet ez a vad, kicsit tilalmas, egyesek szerint akár perverznek is tartott élmény. Ha szereted átélni, ahogy az ágyban eltűnnek a gátlások, és féktelen erővel árad a szenvedély, te is könnyen megkedvelheted a popsiszexet. Ha partnered szeretné, de te kicsit idegenkedsz tőle, egy próbát megérhet a dolog, de legközelebb csak akkor menj bele a különös játékba, ha ráhangolódtál, és neked is gyönyört okoz.

Cikkünk Kate Taylor Az igazi orgazmus című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük