Hírek

2017.07.08. 05:35

Hétfőtől szavazás - Ki lesz a királynő?

Székesfehérvár - Hétfőn elérkezik a várva várt pillanatok első etapja: megkezdődik a közönségszavazás a döntős lányokra. Adott a kérdés: ki lesz 2017-ben Fehérvár Szépe - a Fejér Megyei Hírlap Királynője?

Szanyi-Nagy Judit

Július 10-étől, tehát hétfőtől indul a szavazás a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője döntős lányaira. Ekkortól kezdve naponta egy hölgyet mutatunk be olvasóinknak, akikre a Fejér Megyei Hírlapból kivágott szelvényt beküldve voksolhatnak, egészen augusztus 22-éig, keddig. A kivágott szavazólapokat eddig kell eljuttatniuk szerkesztőségünkbe, a 8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15. címre.

Mindemellett online felületünkön, a feol.hu oldalon is szavazhatnak a döntőbe jutott lányokra. A végső határidő itt is augusztus 22., kedd éjfél.

Miért fontos, hogy olvasóink is hangot adjanak véleményüknek? Azért, mert a közönség szavazatait zsűripontokká alakítjuk. Így a legtöbb voksot gyűjtő szépség három pontot, a második legtöbb szavazatot szerző két pontot kap, míg a harmadik helyen végző közönségkedvenc egy plusz ponttal indul. Ezek a pontszámok pedig a korábbi években is sokat jelentettek: volt, hogy ezen múltak helyezések.

Bartal Laura 01

Botos Bianka Julianna 02

Bozsoki Bianka Bernadett 03

Fejes Rebeka Rózsa 04

Kerepesi Réka 05

Kiss Etelka 06

Mercsek Mercédesz 07

Mészáros Réka 08

Pető Barbara 09

Reichert Karolina 10

Szekeresné Kelner-Kiss Leona 11

Vass Noémi 12

 

Bár a végeredmény csak az augusztus 26-ai, szombati döntőn derül ki, a lányok nem csak a közönségszavazatokra várnak: aktív augusztus elé néznek. Ekkor rendezzük meg ugyanis azt a kéthetes tábort, amely alatt a szépségeket számos izgalmas kihívás elé állítjuk, de itt tanulják meg a koreográfiát is a látványos showműsorra.

Az elődöntőkből és a fotózásokból kiderült: a királynőjelöltek már nagyon várják a tábort és az eseménydús augusztust. Ráadásul a legtöbben nem is ellenségként néznek a másikra, sőt, már ez alatt a rövid idő alatt is jó kapcsolatokba kerültek. Ahogyan korábban többen is elmondták, remélik, a táborban még jobb lesz a viszonyuk.

A verseny érdekessége, hogy idén a lányok főként a megyeszékhelyen túlról érkeztek: van sárosdi, szabadbattyáni, érdi, csőszi, abai, perkátai, seregélyesi és sárbogárdi versenyző is. A következő hetekben pedig nemcsak a települések "képviselőinek" a listája derül ki a szavazólapokról visszaköszönve, de további érdekességeket is olvashatnak a hölgyekről. Kedvenc szabadidős tevékenység, tanulmányok, munkahely, utazások - hasonló témákban ismerhetik meg jobban a napról napra bemutatkozó királynőjelölteket.

Van, aki kíváncsiságból jelentkezett, van, aki komolyan gondolja, de a kérdés mindenkire vonatkozik: vajon ő lesz a következő Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője cím méltó győztese?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!