Bulvár

2017.07.14. 11:59

Rock, hulahopp és nótázás az EFOTT-on

"Két csajt szedett fel. Én? Én álmos voltam." - mint ebből az elcsípett telefonbeszélgetésből is látszik, rendesen zakatol az EFOTT.

Horváth Virág

Csütörtökön hűvösebb nap fogadta az ébredező fesztiválozókat, a viharjelzés miatt a strandot is lezárták. Pancsolás és napozás tehát kilőve, ezért mindenki más-más elfoglaltságot keresett magának. Volt, aki a nyilvános konyhák egyikén próbálta kisütni az ebédet, mások az EFOTT Challenge programjaiba neveztek be, de sokan voltak a Civil téren és az Egyetemek Udvarán is, ahol rengeteg látnivaló és kipróbálni való akadt. A Testnevelési Egyetemnél például hulahopp bemutató és "tanfolyam" volt, de a felsőoktatási intézmények sátrainál lehetett hennázni, játékokat kipróbálni, kísérletezni, egyedi napszemüveget festeni, vagy neadj'isten tanulni is.

Délután a Berentzen Stage-nél kezdtük a koncertek sorát, itt hallgattuk meg például a nagyon tehetséges Fák Alatt Zenekar koncertjét, de belekóstoltunk a pécsi XY Flies-ba is, vagy épp a veterán Aurora fellépésébe. A csütörtök volt az EFOTT első, hivatalos napja, a színpadok és bulisátrak teljes erőbedobással üzemeltek, így nem meglepő, hogy nagy volt a tömeg a 30Y, a Szabó Balázs Bandája, vagy épp a Brains koncertjén is.

Estére mi ismét a Muzsika szigetén kötöttünk ki, ahol most is a Nótakaraoke volt a legnépszerűbb és legszórakoztatóbb program. Száznál is több népdal, nóta, operett között választhattak a vállalkozó kedvűek, akik között akadt profi előadó, és persze olyan is, aki csak bátorra fröccsözte magát. De nem csak ezért lett ez a kedvenc helyszínünk, hanem a néptáncoktatás miatt is. Felüdülés volt látni, hogy itt senki sem veszi túl komolyan magát, és itt nem ciki, ha nem tudod a tánclépéseket.

A buli pénteken is folytatódik az EFOTT-on, kövesd helyszíni tudósításainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!