Sport

2017.07.23. 16:00

Hiába szegezte kapujához a Balatonfüredet a Perutz FC, nem született gól

A számtalan kínálkozó gólszerzési lehetőség ellenére nem tudott korábbi riválisa kapujába találni az NB III-as labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Perutz FC, így a kilátogatók nem láthattak gólt a Balatonfüred elleni kilencven perc során.

Haraszti Gábor

Perutz FC-BFC 0:0

Pápa, 100 néző. Perutz FC: Szigeti - Udvardi, Kovács, Domján, Kozma - Iványi, Horváth T., - Farkas, Koncsag, Tar - Németh. Cserék: Sánta, Hanzl, Szabó, Baldauf. Edző: Marton Miklós.

Marton Miklós együttese három héttel a bajnokság megkezdése előtt érkezett meg a terhelés csúcspontjához, így meglehetősen fáradt csapat vágott neki a találkozónak. A korábbi mérkőzésekhez hasonlóan ezúttal is a házigazdák domináltak, melynek köszönhetően több gólszerzési lehetőséget is kialakítottak, igaz ezek kivétel nélkül kimaradtak. A második félidőben sem változott a játék képe, a pápaiak kapujuk elé szegezték a füredieket, akiket két-három alkalommal csak a kapufa segített ki.

A Perutz az elmúlt héten komoly terhelést kapott
Fotó: Haraszti

Rossz hír, hogy Horváth Tamás bokasérülést szenvedett, és csatlakozott a már korábban makacs sérülést összeszedő Böröczky Bálinthoz és Somogyi Richárdhoz. Marton Miklós, a Perutz trénere a lefújás után azt mondta, a kidolgozott helyzetek alapján az első húsz percben el kellett volna dönteniük a találkozó végkimenetelét.

A Perutz vezetőedzőjétől megtudtuk, a korábban érkezett Sánta András után Németh László személyében újabb játékost igazolt a Pápa, a 25 esztendős középpályás Szegedről érkezett a Perutzba, a labdarúgó pályafutása Csornáról indult, majd játszott a Sopron és az Ajka csapataiban is, összesen pedig 102 alkalommal lépett pályára az NB II-ben. Marton Miklós elmondta, egy gólerős támadót még szeretnének még igazolni.

A Perutz július 29-én 11 órától az RKSK-t fogadja a stadion centerpályáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!