Bulvár

2017.07.23. 17:35

Egy álom teljesült: édesanyjával Krétára utazott a szépség

A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője tavalyi győztese, Dudás Patrícia nemrég "váltotta be" ötszázezer forintos nyereményét. Krétára utazott, édesanyjával együtt.

Szanyi-Nagy Judit

A nyolc napig tartó nyaralás során mindvégig Krétán tartózkodtak. - Az első két nap azzal telt, hogy észhez térjünk - mondja nevetve Dudás Patrícia, majd hozzáteszi:
- Amellett, hogy kellett azért egy kis idő ahhoz, hogy felfogjuk, tényleg Krétán vagyunk, kicsit az utazásban is elfáradtunk.

Élvezzük azt, ha egy másik kultúrába csöppentünk, és engedjük, hogy az elringasson lassú vagy éppen felgyorsult életével, különös illataival, zajaival – vallja Patrícia, aki nagyon hálás a Fehérvár Szépe – Hírlap Királynője verseny szervezőinek az eltelt egy évért, a megannyi remek élményért

Mint kiderült, mindketten most repültek életükben először. Hallották is az örökérvényű mondást: egyik gép sem maradt még fent. - De szerencsére minden gond nélkül értünk földet - mondja a szépség mosolyogva, aki aztán a készülődésről is mesél: - Háromszor pakoltuk át a csomagjainkat, mert a súlykorlát is újdonságnak számított. Azt javasoltam anyunak, csak néhány pár ruhát és egy-két alkalomhoz illőt vigyünk.

Krétán esténként sétálgatással töltötték az időt, illetve különféle programokon vettek részt a szálloda udvarán. Az egyik legnagyobb élményük a kék lagúna meglátogatása volt. - Itt egy álom teljesült: a hófehér és a rózsaszín homok, illetve a gyönyörű, türkizkék tenger találkozása varázslatos - meséli.

- Az emberek kedvessége is mesébe illő volt. Többször előfordult, hogy sétálás közben kiszaladtak hozzám a közeli bárból, étteremből, hogy egy rózsát nyomjanak a kezembe, és hogy közös fotót készíthessenek velem. A beszélgetések során mindenki megkérdezte, honnan jöttünk, és hogy modell vagyok-e - részletezi élményeit, melyek közül egy Leonard nevű férfivel kapcsolatos maradt meg leginkább: - Az egyik sétánk során megálltunk, hogy anyu fényképet készítsen rólam, majd egyszercsak odaszaladt hozzám Leonard, magához húzott, kért egy képet, és adott egy puszit. Utána kezdtünk csak el beszélgetni, és bebizonyosodott: tényleg nem egy korábbi ismerősünk... - mondja nevetve. És ahogyan az lenni szokott: alig akartak hazajönni...

Fotók: Patríciától

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!