Sport

2017.07.24. 15:20

Zárt kapus lesz a ZTE FC keddi meccse - Csütörtökön szurkolói találkozót szerveznek

ZALAEGERSZEG - Eredetileg úgy volt, hogy hazai pályán vívja utolsó felkészülési mérkőzését a bajnoki nyitány előtt a ZTE FC labdarúgó csapata, ami nem változik, csak az: zárt kapus lesz a kedd esti horvát Varazdin elleni találkozó...

Kerkai Attila

Korábban nem volt szó erről a módosításról, azonban hétfőn a ZTE FC honlapján tudatta szurkolókkal és a sajtóval, hogy a szakvezetés kérésére ezúttal nem lehet megtekinteni a találkozót.

Ebben valószínűleg az is közrejátszik, hogy Zoran Spisljak vezetőedző már nem szeretné, ha látnák formálódó együttesét a riválisok, hiszen például a pénteki, Petah Tikva ellen ausztriai találkozón is ott voltak az első ellenfél, a ETO FC Győr képviselői. A ZTE FC a labdarúgó NB II 2017-2018. évi sorozatának nyitányán jövő hétfőn (július 31.) hazai pályán a győriekkel mérkőznek meg.

Kertész Tamás a pénteki találkozón. Ő is a ZTE cspatának játékosa lesz
Fotó: Szekeres Péter

Ami a csapatot illeti Ágoston Zoltán klubigazgatótól megtudtuk, hogy megegyeztek a szlovákiai Szabó Marekkel és az eddig próbajátékon részt vett Kertész Tamással, s mindkettőjükkel szerződést kívánnak kötni. A sajtó képviselőit keddre mégis meghívta a klub, hiszen a találkozó előtt Végh Gábor többségi tulajdonos és Ágoston Zoltán sajtótájékoztatót tart a mérkőzést megelőzően.

A szurkolók számára pedig csütörtökön lesz találkozási lehetőség, amikor a ZTE FC klubvezetése és vezetőedzője 18 órától minden szurkolót szeretettel vár egy stadiontúrával egybekötött kötetlen beszélgetésre a ZTE Arénában. Mint jelezték, a hagyományos, szezon előtti szurkolói ankétjuk az idén ebben a formában kerül megrendezésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!