Belföld

2017.07.25. 06:06

Hárman haltak meg egy balesetben Biharkeresztes közelében (frissítve)

Hárman a helyszínen életüket vesztették abban a kedd hajnali balesetben, amely Biharkeresztes közelében történt a 42. számú főútvonalon - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Dobó Dénes elmondta, eddig ismeretlen okok miatt hajnali 5 órakor egy bolgár rendszámú kisbusz belerohant egy lengyel kamionba. A kisbusz utasai közül hárman a helyszínen meghaltak, hatan súlyosan, életveszélyesen megsérültek. A sérülteket a katasztrófavédelem munkatársai menekítették ki, a mentők kórházba szállították.

Czeglédi Zsolt/MTI,

A forgalmat a mentés és helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a közlekedést Mezősas irányába terelik el - tette hozzá a szóvivő.

 

Frissítés:

A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és műszaki mentés 11 óra 35 perckor megszűnt, a forgalom zavartalanul haladhat.

A rendőrség vizsgálja az eset pontos körülményeit, a helyszíni szemle és a beszerzett adatok alapján a kisbusz sofőrje vezetés közben elaludt, ezért következhetett be a baleset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!