Bizarr! Plasztikai műtét 13 évesen?

Elképesztő képek! Mellplasztikát kért tizenharmadik születésnapjára

Nem látnak maguk előtt pozitív példát a mai tizenévesek. Az újságok, az internet és a televízió okolható, ha egy tini túlságosan korán kezd érni, és mielőbb utánozni akarja az agyonplasztikázott anorexiás modelleket.

Képek: plasztikázott sztárok egykor és most képgaléria

2008.04.16 09:55ma.hu

Ennél már csak az a rosszabb, ha a kis tini az édesanyjától veszi át a negatív példákat. Alicia Douvallnak félszáz plasztikai műtétje volt, most lánya, aki még csak 12 éves mellnagyobbítást kért soron következő születésnapjára! 

A fejlődő korban lévő tini édesanyjának, azért volt annyi esze, hogy közölje lányával: 16 éves kora előtt, nem végezhet magán semmi szépészeti beavatkozást. 

Kiderült: Georgia a 12 éves kislány, azért rohan annyira a sebészkés alá, mert világhírű modell szeretne lenni, s ehhez időben szeretne tökéletesíteni testén. A mamától sem áll távol a csillogás, hiszen megfordult számos híresség lepedőjén. 

A Sun című angol bulvárlapnak fecsegte ki lánya kívánságlistáját. 

- Georgia írt egy rövid kívánságlistát a tizenharmadik születésnapjára, amin szerepelt Kate Moss parfümje egy iPhone és egy mellműtét – nyilatkozta a Alicia Douvall, akinek lánya elismerte, hogy édesanyja példáját követi. 

- Anyu miatt kértem. Nálunk az a normális, hogy ha valami nem teljesen tökéletes, akkor jöhet az operáció – mondta a kislány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.