Rács mögött az agresszív családfő

Veréssel és megöléssel fenyegette feleségét és gyermekeit egy újfehértói férfi, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.



A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói rendőrőrse kedden vette őrizetbe azt a 38 éves újfehértói férfit, aki a lakásán kezdeményezett veszekedést a feleségével és 17 éves fiával, melynek során megveréssel, megöléssel fenyegette, és rángatta őket. A szintén otthon tartózkodó 13 éves lányuk úgy próbált véget vetni a veszekedésnek, hogy mobiltelefonon a rendőrségnek akart telefonálni, azonban az agresszív apa megragadta a lánya nyakát és megfenyegette, hogy elvágja a torkát ha telefonálni mer. A rendőrség már korábban is intézkedett családi veszekedés miatt a férfival szemben, és ez alkalommal őrizetbe is vették. A bíróság elrendelte az agresszív családfő előzetes letartóztatását.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2008. július 18.

Gy. Mészáros Ágnes

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés