Sport

2017.08.01. 18:05

A sok sérült okoz gondot - A héten még két edzőmeccset játszik az Andráshida

ANDRÁSHIDA A héten még két edzőmérkőzés vár az NB III-as rajtra készülő Tarr Andráshida együttesére, amelynél sok a sérült és jelen pillanatban ez okozza a legnagyobb fejfájást Dobos Sándor vezetőedzőnek.

Kerkai Attila

Szerdán hazai pályán (18 órai kezdéssel) a Csesztreget, majd szombaton (szintén 18 óra) a Hévízt látja vendégül a Tarr Andráshida csapata felkészülési mérkőzésen. Azt követően pedig már csak a bajnoki rajt marad az egerszegieknek, augusztus 12-én.

A hidaiak legutóbb az Ajka csapatával találkoztak, és azon a meccsen a Veszprém megyeiek nyertek 1-0-ra.

Sárga mezben az andráshidai Marsai Máté fejeli el a labdát ajkai ellenfele elől a két csapat edzőmeccsén Fotó: Katona Tibor

- Kevesen vagyunk, hiszen Baráthnak elszakadt a keresztszalagja, a korábbi sérültek pedig még nem, vagy csak részben tértek vissza - számolt be a felkészülésük állásáról Dobos Sándor. - Kevesen vagyunk, az Ajka ellen is összesen tizenketten voltunk a keretben, miközben ők sort is cseréltek. Ehhez képest nem is rossz eredmény a null-egy... Összességében viszont előre léptünk, de várjuk vissza a most még hiányzókat, hogy többen legyünk ami sokat számít majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!