Sport

2017.08.05. 12:46

Rekorder ajkai tájfutócsapat

Az ajkai Bakonyi Tájfutók Klub tagjai az elmúlt 25 évben 23 alkalommal nyerték meg a Villamosenergia-ipari Országos Természetbarát Találkozó tájfutó csapatversenyét, amely a rendezvény 67 éves történetében egyedülálló.

Tisler Anna

Az idén Miskolc adott otthont a háromnapos versenynek, amelyen közel félezren vettek részt.

A versenysorozat pénteken indult, ahol hét kategóriában a szakadó esőben teljesítették a tájfutást. Első helyezést ért el kategóriájában Pegán Ágnes, Kaszás Orsolya, Kaszás György, második lett Gazsó Laura, Kaszás Szilvia, Pegán Róbert, harmadik Pegán Petra, Ládi János. A csapatversenyt is az ajkaiak nyerték.

Idén Miskolcon rendezték meg a háromnapos tájfutó csapatversenyt, amelyen az ajkai klub tagjai ismét remek eredményeket értek el
Fotó: Bakonyi Tájfutó Klub

A társaságok közötti pontversenyt a Bakonyi Erőmű Zrt. csapata nyerte meg. A terepen második helyen végzett a Bakony II. csapat, Szabó Csaba, Szabó Zsófi, Somlai Tibor, Ládi János. A női összetett versenyben győzött a Bakony I., Kaszás Szilvia, Kaszás Orsolya, Gazsó Laura, Németh Zsuzsanna, Feketéné Tróbert Beatrix, Kovácsné Tróbert Rita. A családi összetett versenyben győzött a Bakony III., Pegán Róbert, Pegán Ágnes, Pegánné Göntér Szilvia, Pegán Petra, Pölczmann Erika, Snór Károlyné, második helyezést ért el a Bakony IV., Pozsonyi László, Pozsonyi Levente, Kaszás György, Vághy Zsolt, Pozsonyi Gabriella, Pozsonyi Csenge összeállításban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!