Sport

2017.08.10. 18:16

Idénynyitó mérkőzést játszik a Dunaújváros PASE a Hódmezővásárhelyi FC ellen

Szombaton 19 órakor a Hódmezővásárhelyi FC elleni hazai találkozóval megkezdi szereplését a 2017/2018. NB III Közép csoportjában a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

A dunaújvárosi együttes a tavalyi harmadosztályú bajnokságot hatvannégy ponttal a negyedik helyen zárta. A vendég hódmezővásárhelyiek hat ponttal gyűjtöttek kevesebbet, de ezzel az ötödik pozícióban végeztek. Az újvárosiak kerete a nyáron alapos változáson ment keresztül. Érdekesség, hogy az egyik távozó, Ablonczy Gerjén éppen a mostani ellenfélhez igazolt. Rajta kívül a korábban az NB I-et is megjárt Faggyas Milán, valamint Szabó Márk, Laczkó Dávid, Thomas Prasler, Vaits Viktor igazolt az alföldi városba. A vendégek keretéből a következő labdarúgók távoztak a 2016/2017. évi bajnokságot követően: Fábián Imre, Szabó Marcell, Fátyol Szilárd, Tóth Imre, Tóth Attila, Nagy András, Babolek Zolán, Orovecz Ádám és Horváth Bence.

Az edzőmeccseken általában többet birtokolta a labdát a piros mezes dunaújvárosi együttes Fotó: Ady Géza

A szombat esti villanyfényes bajnoki összecsapást Szommer Attila vezeti, asszisztensei Illés Tamás és Tinnyei Zsolt lesznek.

A nyitó forduló további párosítása a következő: Makó-Foci Kft. - Vecsési FC, Rákosmente KSK - Szentlőrinc SE, Duna Aszfalt TVSE - Szekszárdi UFC, Kozármisleny FC - Iváncsa KSE, SZEOL FC - Pécsi MFC, FC Dabas - Budapest Honvéd-MFA II, Mórahalom VSE - Paksi FC II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!