Sport

2017.08.10. 19:44

Értekezlet: 235 csapattal, több, mint tízezer játékossal indulhat a megyei fociidény

SZÉKESFEHÉRVÁR Ahogy már megszokhatták a megyei labdarúgásban dolgozók - mint minden évben - ezúttal is az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága a bajnokság előtti küldöttválasztó és évadnyitó értekezlettel indította a szezont.

Káldor András

Első napirendi pontként ezúttal is megtörtént a megyét képviselő küldöttek megválasztása-. Akárcsak az előző évben a taggyűlés egyhangúan döntött, így Bencsik István az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöke, és Bíró Zsolt alelnök kapta meg a lehetőséget, hogy eljárjon a megye labdarúgó társadalma nevében az MLSZ közgyűlésén.Schneider Béla az MLSZ Fejér Megyei igazgatója elmondta, hogy hosszú idő után a harmadik vonalban emelkedett a megyei csapatok száma, mivel az előző évi bajnok (Iváncsa - a szerk.) meggyőző eredménnyel harcolta ki a magasabb osztályban való szereplés jogát. - Örvendetes, hogy azok a csapatok, amelyek az OTP Bank-Bozsik Programban hosszabb ideje eredményesen tevékenykednek, kérték, hogy az onnan kiöregedő játékosoknak biztosítsunk bajnoki mérkőzéseken történő megmérettetési lehetőséget. A várakozásnál több - 25 csapattal - indul ez évben az U14-es korosztályú bajnokságunk. Majd Arany Tamás a Játékvezetői Bizottság elnöke tartott mindenre kiterjedő beszámolót a szabályokban történt változásoktól, valamint Liszkai Dezső a PFLA képzési igazgatója tájékoztatta a hallgatóságot a Regionális Utánpótlás Központ részéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!