Sport

2017.08.11. 15:40

Rajtol az őszi megyei labdarúgószezon - Ismét Lajoskomáromba utazik a Baracs együttese

Az előttünk álló hét végén rajtolnak a küzdelmek a 2017/2018. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a körzetünkhöz tartozó együttesek vasárnap idegenben lépnek pályára. A baracsiak egy hét után ismét Lajoskomáromba utaznak. A múlt vasárnap a Magyar Kupában 2-0-ra a hazaiak diadalmaskodtak, így van miért visszavágniuk Gyalus Zoltán edző tanítványainak. A kupamérkőzés vége nem volt indulatoktól mentes, igaz ebben a játékvezető indiszponált ténykedése is alaposan közrejátszott. Ezúttal is kemény küzdelemre lehet számítani, amelyből a higgadtabb csapat jöhet ki győztesen. A mezőfalviak a tavalyi dobogós Mór otthonába látogatnak. Mindkét csapat alapos változásokon ment keresztül, de így is a hazaiak az idénynyitó összecsapás esélyesei. A forduló további mérkőzései: Ercsi Kinizsi - Polgárdi, Martonvásár - Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Ikarus-Maroshegy - Sárosd, Enying - Sárbogárd, Tordas - Bicske,

A sárga mezes Nagyvenyimre nehéz feladat vár az idénynyitó összecsapáson a Perkáta otthonában vasárnap Fotó: Horváth László

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában vasárnap rendezik az Adony - Nagykarácsony találkozót. Mindkét gárda jó formában várja a bajnoki rajtot, hiszen a Fejér Megyei Kupában eddig jól vették az akadályokat. Talán a hazai pálya előnye dönthet. A rácalmásiak súlyos vereséggel búcsúztak a megyei kupaküzdelemtől, így nem a legjobb előjelekkel utazhatnak a Kálozra. A forduló további mérkőzései: Kápolnásnyék - Sárbogárd II, Pusztaszabolcs - Seregélyes, Vajta - Velence, Szabadegyháza - Besnyő-Iváncsa II, LMSK Cobra Sport - Aba-Sárvíz, Kisláng-Telmex - MPF Ráckeresztúr.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjába ma egyetlen találkozót rendeznek. A Kisapostag együttese a Lajoskomárom második számú együttesét fogadja. Másnap a nyári átigazolási időszakban alaposan megerősödő Perkáta a Nagyvenyimet fogadja. A tavaszi szezonban remek teljesítményt nyújtó kulcsiak Sárszentágotán kezdik meg szereplésüket. Az elmúlt bajnoki esztendő két középmezőnyhöz tartozó gárdája a következő párosításban csap majd össze: Előszállás - Alap. A forduló további mérkőzései: Dég - Mezőszilas, Cece - Nagylók.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 17 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!