Sport

2017.08.17. 18:45

Fejér Megyei Kupa: A Mezőfalva nehéz ellenfelet fogad szombaton

DUNAÚJVÁROS A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok második fordulójában a nemzeti ünnep miatt egy mérkőzés kivételével minden találkozót szombaton rendeznek.

A Viszló Trans első osztályban a Baracs együttese ppénteken 20.15 órakor az újonc Ikarus-Maroshegy gárdáját fogadja. A mérkőzést a Dunaújváros Stadion műfüves edzőpályáján rendezik, mivel a baracsi pálya talaját a füvesítést követően még kímélik. A pályaválasztó Baracs idegenbeli döntetlennel kezdte a szezont, a fehérváriak pedig hazai környezetben három pontot szereztek az elmúlt évben jó középcsapatnak számító Sárosd elleni összecsapáson. Ezek alapján kiegyenlített összecsapás várható. Mezőfalván két, pontnélküli együttes csap majd össze. A hazaiak a Mór otthonában szenvedtek 4-0-s vereséget, a vendég Martonvásár pedig kétgólos előnyt követően kapott ki saját pályáján a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő elleni meccsen. Ezen a találkozón talán a rutinosabb vendégek az esélyesebbek.

A forduló további mérkőzései: Tordas - Enying, Sárbogárd - Lajoskomárom, Sárosd - Ercsi Kinizsi, Polgárdi - Mór, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő - Bicske.

A kék mezes adonyiak ezúttal Seregélyesre utaznak Fotó: Ady Géza

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában a Nagykarácsony csapata bravúros idegenbeli sikerrel kezdte a szezont. Az adonyiak legyőzését követőn otthon is begyűjtenék a három pont a Káloz ellen. A rácalmásiak a jól kezdő, és jelenleg listavezető Kisláng-Telmex gárdáját fogadják. A bajnokesélyes csapat idegenben is sokkal esélyesebbnek tűnik. A balszerencsés hazai nyitányt követően ezúttal idegenben lépnek pályára az adonyiak. A Seregélyes otthonában javíthatnak a bajnoki helyezésükön.

A forduló további mérkőzései: MPF Ráckeresztúr - Kápolnásnyék, Sárbogárd II - LMSK Cobra Sport, Aba-Sárvíz - Szabadegyháza, Besnyő-Iváncsa II - Vajta, Velence - Pusztaszabolcs.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában hazai győzelemmel rajtolt a Perkáta, szombaton idegenben a Lajoskomárom második számú együttese ellen folytathatják a pontgyűjtést. A nagyvenyimiek éppen Perkátán szenvedtek vereséget, ezúttal a Cecét fogadják.

A 4-1-es hazai sikert követően Sárszentágotán lép pályára a Kisapostag gárdája. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen a hazaiak is háromgólos győzelemmel kezdték a szezont a Kulcs ellen. Nincsenek irigylésre méltó helyzetben a kulcsiak, hiszen az ősszel minden meccsüket idegenben játsszák. Ezúttal az Alap otthonában lépnek majd pályára. Az első fordulóban aratott 4-0-ás győzelmének köszönhetően jelenleg az Előszállás vezeti a táblázatot. Ebben a körben a szintén három pontos Mezőszilashoz utaznak.

A forduló további mérkőzése: Nagylók - Dég. A Baracs - Ikarus-Maroshegy találkozó kivételével minden összecsapás kezdési időpontja 17 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!