Sport

2017.08.18. 11:21

Érdemes minél hamarabb megvenni a jegyet a Vidi-Fradi rangadóra!

A Videoton a bajnokság 7. fordulójában az ősz egyik rangadóján a Ferencvárost fogadja augusztus 27-én vasárnap 19.30 órától a Pancho Arénában.

A találkozóra a jegyértékesítés elkezdődött. Az ünnepi hétvégén nem lép pályára a Vidi, a Paks elleni mérkőzést szeptemberre halasztották.

Aki nem rendelkezik szezonbérlettel, érdemes minél hamarabb biztosítania helyét, ha élőben szeretné látni az ősz egyik fontos rangadóját, A Videoton FC-Ferencvárosi TC bajnoki mérkőzést.

Az eddig megszokott módon, a VidiShopban, klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje. A VidiShop hétfőtől péntekig 10-től 17:30-óráig tart nyitva, ebédszünetet tartanak 13-tól 13:30-óráig.

A Pancho Aréna pénztárai a meccs előtt 2 órával nyitnak, így - amennyiben nem fogynak el a szabad helyek - a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra klubkártya felmutatása nélkül, de javasolják, hogy senki ne hagyja a meccsnapra a belépők megvásárlását.

A legkényelmesebben és legolcsóbban továbbra is az interneten, a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni, amelyhez klubkártya szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!