Sport

2017.08.18. 17:30

Remeklő triatlonosok: Taroltak a DTSE versenyzői Szálkán

DUNAÚJVÁROS/SZÁLKA A triatlonsport profi és amatőr versenyzőinek is fontos célpontja évről évre a Tolna megyei Szálka, ahol a múlt hét végén rendeztek országos seregszemlét. A DTSE népes küldöttsége kazalnyi éremmel tért haza a megmérettetésről.

Szabó Szabolcs

- Jó volt dunaújvárosinak lenni Szálkán, ahol a vártnál jobban szerepeltünk. A Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület népes és remekül felkészített küldöttséggel indult útnak, az immáron 6. alkalommal megrendezett Szálka Triatlonra. Festői környezetben egy valóban sportbaráti közegben versenyezhettünk. Az eredmények magukért beszélnek, ez pedig számunkra is egy pozitív visszajelzés a klub felé is, hogy szakmailag is jó irányban haladunk - mondta el lapunk megkeresésére Makai Gábor, a DTSE elnöke.

A DTSE érembeszállító különítményének egy csoportja a szálkai eredményhirdetést követően Fotó: DTSE

A Szálka Triatlonon a nők és a férfiak mezőnyében is négy korosztályban, valamint négy távon indulhattak a versenyzők.

A dunaújvárosi klub sportolóinak eredményei: Füzesi Dávid az XL távon - 1900 méter úszás, 90 kilométer kerékpározás, 20 km futás - az abszolút 1. helyet szerezte meg, Vincze Csaba az L távon -1900 méter úszás, 67,5 km kerékpározás, 15 km futás - a 2. helyet szerezte meg, Dan Caroll M távon - 500 méter úszás, 45 km kerékpározás, 10 km futás - az 1. helyet szerezte meg, Hegedűs Kristóf korosztályában S távon - 500 m úszás, 22,5 km kerékpározás, 5 km futás - a 3. helyet, Kovács Flórián S táv szintén a 3. helyen végzett, míg Takács Tímea S távon szintén bronzérmet szerzett. Mihályi Fruzsiék pedig váltóban értek oda a dobogó harmadik fokára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!