Sport

2017.08.18. 17:45

Csepeli "focimatiné"

ZALAEGERSZEG-ANDRÁSHIDA Idegenben folytatja szereplését a labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában szereplő Tarr Andráshida csapata, amely szombaton szinte matinéidőpontban, 13 órakor lesz az újonc THSE-Szabadkikötő vendége.

Kerkai Attila

Újonc csapatról van szó, amely két klub, a Tintahalak SE Sashalom és a Szabadkikötő SE tavalyi fúziójából jött létre és korábban csak a budapesti bajnokságban szerepelt. Ismeretlen csapat a Tarr Andráshida ellenfele, amely viszont letette a névjegyét az NB III-ban, hiszen a múlt heti nyitányon a Csepelt győzte le.

Az Andráshida is sikerrel vette az első akadályt a Veszprém legyőzésével. Dobos Sándor vezetőedzőt először arról kérdeztük: mi az oka a korai kezdésnek.

Tóth László is beteg volt a héten, de valószínűleg ő is játszhat szombaton - Fotó: Pezzetta

- A THSE-Szabadkikötő jelenleg albérletben, a Csepel stadionjában játszik, ahol más együttesek is rendezik találkozóikat - mondta a szakvezető. - Felvetődött, hogy cseréljük fel a pályaválasztói jogot, erre nyitottak voltunk, majd felajánlották a pénteki játéknapot, ebbe viszont mi nem mentünk bele. Marad a szombati 13 órás kezdés. Mindkét csapat vélhetően folytatni szeretné azt, amit az első fordulóban elkezdett. Ellenfelünk újonc az osztályban, győzött és kellően motivált lehet. Stabil játékot várok együttesemtől, mert úgy gondolom, hogy a pontszerzés már nem lenne rossz eredmény részünkről. A Veszprém elleni siker ugyanis megszedte az áldozatait, Balla Ádám lábfeje zúzódott meg és Major Máté is csak a hét második felében mozgott. Akadtak betegségek is, de készen állunk a találkozóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!