Sport

2017.08.18. 19:44

Idegenben játszik a dunaújvárosi PASE

Az idénynyitó hazai döntetlenje után szombaton 17.30 órakor a Szentlőrinc SE vendégeként lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

A szentlőrinciek a Rákosmente KSK otthonában kezdték a szezont, ahol 2-0-ás vereséget szenvedtek. Igaz, még nincs nagy jelentősége, de az első kör után holtversenyben az utolsó helyen állnak. A tavalyi bajnoki esztendőben a házigazdák negyvenhét ponttal a nyolcadik helyen zártak. Ekkor hazai környezetben 3-2-re megverték az újvárosiakat. A visszavágón azonban alaposan visszavágott Dobos Barna legénysége, hiszen az idény legnagyobb különbségű győzelmét aratta.

Az újvárosi gólokat az idegenbeli összecsapáson Ablonczy és Tóth lőtte. Az itthoni 7-0-ás diadalnál Dobos mesterhármast szerzett, Szepessy, Tóth, Blatt és Csendes pedig egyszer volt eredményes.Az NB III Közép csoport második fordulójának további párosítása a következő: Paksi FC II - FC Dabas, Iváncsa KSE - Duna Aszfalt TVSE, Szekszárdi UFC - Rákosmente KSK, Hódmezővásárhelyi FC - Makó-Foci Kft., Vecsési FC - Mórahalom VSE, Budapest Honvéd-MFA II - SZEOL SC, Pécsi MFC - Kozármisleny FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!