Sport

2017.08.18. 15:15

Javítani szeretne a VLS Veszprém NB III-as labdarúgócsapata

VESZPRÉM Hazai pályán is bemutatkozik a jelentősen átalakult VLS Veszprém NB III-as labdarúgócsapata. A szezonnyitányon elszenvedett vereséget szombaton 17:30 órai kezdettel a Videoton II. ellen javítanák ki a veszprémi focisták.

Bényi Kálmán

A harmadosztályú pontvadászat első fordulójában az Andráshida vendégeként szenvedett 2:0-s vereséget a bakonyi gárda.

- A találkozót jól kezdtük. A mezőnyfölényünk azonban meddő volt, igazi helyzetig nem jutottunk - kezdte visszatekintőjét Orbán Tamás vezetőedző, majd elmondta, hogy kisebb lehetőségek mindkét fél előtt adódtak, de gól egészen az első játékrész végéig nem született. A 44. percben aztán egy igencsak véleményes tizenegyesből vezetést szerzett az ellenfél. A szakember szerint sorsuk a második félidő 47. percében pecsételődött meg végleg, ekkor ugyanis, egy jól eltalált lövéssel már kétgólos hátrányba került csapata. - A hazaiak a tetemesnek mondható előny birtokában, rendkívül taktikusan, és nagy fegyelemmel játszották a saját betömörülős, ívelgetős játékukat, amivel igazán nem tudtunk mit kezdeni. Összességében a taktikusan játszó Andráshida megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

A VLS Veszprém (fehérben) célja, hogy kijavítsa az első fordulóban elszenvedett fiaskót Fotó: Pesthy Márton

A megyeszékhely labdarúgói hazai pályán a Videoton II elleni sikerrel szeretnék feledtetni a bajnoki nyitányon elszenvedett fiaskót.

- Az első osztályú csapatok második alakulatai, mindig komoly fejtörést okoznak az aktuális ellenfeleiknek - vázolta véleményét Orbán Tamás edző, majd hozzátette:

- Ezúttal azonban már pénteken tudtuk, hogy öt olyan játékosra számíthatunk, akik az NB I-ben is szerephez jutnak. A visszajátszók személyétől elvonatkozva elmondható a fehérváriakról, hogy fiatalokból álló nagyon ügyes kis társaság. Formálódó csapatommal mindenképpen ki szeretnénk javítani a szezonrajton elszenvedett vereséget. Ezért hazai pályán mindent el fogunk követni, hogy győztesen hagyjuk el a játékteret.

Megtudtuk, a találkozón sérülés miatt biztosan nem lép pályára Kocsis Gergő és Kókány Péter, de Hoós Patrik játéka is bizonytalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!