Bulvár

2017.08.20. 14:50

Öt vasi instás, akit érdemes követni

Ne gondoljuk, hogy a vasi ismert emberek élete unalmasabb, mint az országos celebeké!

Vadas Krisztina

Nemcsak országosan ismert, vagy világhírű sztárokat érdemes követni az Instagramon, sőt! Több olyan helyi hírességünk van, akinek érdemes böngészni a profilját. Mivel ők több helyre eljutnak, több mindent kipróbálnak, akár ötleteket is kaphatunk tőlük, hova menjünk kirándulni a hétvégén, hová vigyük randizni a kiszemeltünket, vagy éppen hol érdemes inni egy italt péntek este a csajokkal.

Most mutatunk öt olyan vasi instaprofilt, amelynél érdemes a "follow" gombra nyomni. Nyilvános oldalak, így még azon sem kell izgulnunk, hogy elfogadják-e a követési felkérésünket.

Bánhegyi Adrienn - @adriennbanhegyi_jump

Bánhegyi Adri a családi nyaralásról is jelentkezett

Világhírű kötélugró klasszisunk, Bánhegyi Adrienn folyamatosan utazik és a világ minden táján elkápráztatja az embereket tehetségével. De nemcsak munkájáról posztol szívesen, hanem szabadidejéről is. A legfrissebb képek például horvátországi nyaralásáról láthatók.

Stankovics Beáta - @bstankovics

Stankovics Beát éppen Kowalskyék ölelik

A sárvári szépség, Stankovics Bea az idei Magyarország Szépével szerzett hírnevet. A felkészítőtáborban elnyerte a Miss Bikini 2017 és a Miss Charity 2017 címeket, a döntőben pedig a legjobb öt közé jutott. Érdemes Instán követni, mert ott naponta többször oszt meg fotókat, a Facebookon viszont csak ritkán jelentkezik. Férfiaknak is ajánljuk Bea követését - nagyon csinos a fotókon.

Pozsár András - @yszap

Mesés helyekre jut el Pozsár Andris

A fiatal, de nagyon tehetséges szombathelyi fotós-videós, Pozsár András csodás képekkel kápráztatja el követőit. A fotózás mellett rendszeresen készít drónos felvételeket, így olyan szemszögből is megmutatja a világot, ahogy mi normál esetben nem igazán láthatnánk.

Gáspár Eszter - @estogaspar

Gáspár Eszter munkája tele van izgalommal

A szombathelyi énekes-műsorvezető, Gáspár Eszter rendszeresen dokumentálja Instán, merre jár munka közben, milyen újdonságokat próbált ki. De követői azt is láthatják, milyen idilli a kapcsolata szerelmével, a kosárlabdázó Szanati Mátyással.

Csöndör László Diaz - @diazbeats

Diaz szerelmével közös képeket is posztol
Fotók: Instagram

A körmendi születésű Diaz nevét a legtöbben a Wellhellóból ismerhetik. Országos hírnevének köszönhetően rengeteg helyen jár, sok emberrel találkozik: ezekről szívesen posztol az énekes. De harmonikus szerelmi életébe is bekukkanthat, aki rányom a követés gombra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!