Sport

2017.08.21. 19:55

Továbbra is nyeretlen az Iváncsa!

IVÁNCSA Az NB III 2. fordulójában az Iváncsa KSE a Duna Aszfalt TVSE csapatától, míg a Puskás AFC II a Gyirmót FC Győr II-től kapott ki.

Káldor András

Iváncsa KSE-Duna Aszfalt TVSE 0-2 (0-1)

Iváncsa, 400 néző

Vezette: Jakab Árpád

Iváncsa KSE: Dániel - Balogh L., Kertai, Imrik, Nagy A. - Bartha (Márki), Varga B., Szauter, Pribék - Folmer (Berényi), Büki (Majláth). Vezetőedző: Domján Attila

Duna Aszfalt TVSE: Helesfay - Oláh, Csáki, Juhász, Puskás (Székely), Polyák, Kirchner (Horváth B.), Annus, Szabó L. (Markó), Kardos, Kocsis. Vezetőedző: Szabó István

Gólszerzők: Puskás (2.), Kardos (88.)

A Iváncsa (zöld) most sem tudott gólt lőni Fotó:kécskei krónika

Jók: Varga B., Kertai, illetve Puskás, Annus, Oláh

A hazaiak számára nem indult jól a találkozó, már a második percben hátrányba kerültek. A 2. percben Puskás Zoltán kapott remek átadást, ezt követően két hazai védő között kilépve, 14 méterről kilőtte a bal felső sarkot. 0-1. A 12. percben Folmer Krisztián ment el a jobb oldalon, beadására Balogh László érkezett, de lövése, ha kevéssel is, a kapu fölé ment. A 88. percben eldőlt a találkozó, Kardos László 18 méterről elvégzett szabadrúgása a bal felső sarokban kötött ki. 0-2.

Puskás Akadémia FC II-Gyirmót FC Győr II 0-1 (0-0)

Gólszerző: Kovács Zs. (90.)

A 69. percben Hudák Martin a felezővonalnál, ütemtelenül próbálta szerelni, és felvágta Csongrádi Márkot, második sárga lapja után kiállította őt a játékvezető. A 90. percben a jobb oldalon, a tétovázó Komódi Kevin adta el a labdát, amelyre Horváth D. csapott le, indította a bal oldalon induló Czár Richárdot, akinek a beadására Kovács Zsolt érkezett, s a bal sarokba helyezett. 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!