Életmód

2017.08.22. 00:22

Jótékony ásványok: igazak az ásványgyöngy jótékony élettani hatásai? (x)

Az egészség megőrzése, vagy szükség esetén annak helyreállítása nélkülözhetetlen a jó közérzet érdekében.

Életminőségünk nagymértékben függ attól, hogy miként éljük meg a mindennapokat, tudjuk-e kezelni a stresszt, kénytelenek vagyunk-e együtt élni különféle egészségügyi problémákkal. Az évezredek során minden kultúrának és területnek megvoltak a maga módszerei, melyekkel igyekeztek az embert gyógyítani, kezelni. Az ezoterikus gondolkodás kedvelőinek körében ma is nagy népszerűségek örvendenek az ásványok, melyek magukban hordozzák a lehetőséget arra, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Hasonlóan a növényekhez, a kövek is különféle frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki magukból. Hogyan vannak ezek kapcsolatban szervezetünkkel? Sokan úgy vélik, hogy minden egyes betegség az érintett szerv rezonanciájának eltérését foglalja magában. Ha tehát ezt helyreállítjuk, vagy például a megfelelő rezgéssel rendelkező jótékony ásványok közelében tartózkodunk, akkor mód van az egyensúly ismételt megteremtésére.

Természetesen test és lélek egységként működik, tehát egyik egészsége sem létezhet a másik nélkül. Számtalanszor tapasztalni, hogy az orvosi vizsgálatok semmiféle szervi panaszt nem mutatnak ki, mégis folyamatos fejfájással, rossz közérzettel küzdünk. Fordítva is igaz mindez, hiszen ha a test beteg, azt közérzetünkön, lelki állapotunkon is megérezzük, pláne, ha huzamos időn keresztül jelen van életünkben a betegség. A harmónia megteremtése tehát nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy minőségi életet élhessünk.

Ma már sokféle ásványt beszerezhetünk, melyeket marokkőként éppen úgy használhatunk, mint például elixírként. Ez utóbbiról érdemes tudni, hogy ha vízbe helyezzük a megtisztított ásványt, akkor a víz felveszi a kő rezgéseit, s azt elfogyasztva jótékony hatású rezonanciához juthatunk, mely szervezetünkben fejti ki hatásait. Az ásványgyöngy fűzhető formában is kapható (például itt: https://gyongysziget.hu/asvanygyongy„ target=”_blank„” target=„_blank”), így saját kezűleg is elkészíthetjük a választott ásványból a mindennapokban használatos ékszereket.

Az online rendelés kényelmét kihasználva hozzájuthatunk mindazokhoz a kiegészítőkhöz, amelyeknek köszönhetően színvonalas ékszereket álmodhatunk és valósíthatunk meg. A jótékony ásványok között régóta töretlen népszerűségnek örvend például az ametiszt, a hegyikristály, a homokkő, vagy az onix. A fűzhető gyöngyök segítségével kreativitásunkat is megélhetjük, mely szintén hozzájárul a lelki harmónia megteremtéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!