Sport

2017.08.22. 12:30

Íme, a második forduló megyei válogatottja

MEGYEI KÖRKÉP - Az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztály második fordulója után is megválasztottuk a mögöttünk hagyott hétvége legjobbjait.

Bényi Kálmán

Az Úrkút a Várpalota vendégeként javította ki rosszul sikerült szezonrajtját (0:2). A sikerhez a büntetőt hárító Kádár Balázs kapus remek teljesítménye is kellett.

A bajnokesélye fürediek magabiztos győzelmet arattak az Ajka Kristály otthonában (0:3). A találkozón több átlagon felüli produktum is volt, mi most a nagy munkabírású Krén Ákost emeltük ki.

Egy igencsak gyenge színvonalú mérkőzésen hozta a kötelezőt a FAK az újonc Peremarton SC Berhida ellen (2:0). A három pont megszerzéséhez Kallós Levente csupaszív játékkal járult hozzá.

A Devecser-Magyarpolány (3:2) rangadó kiélezett csatát hozott. A találkozót a végig agilisan futballozó Szakonyi Stefán 75. percben szerzett gólja döntötte el.

A forduló legtöbb találata az FC Zirc-Dudar alakulatának rátóti vendégszereplésén esett (3:3). A bakonyiak a kétgólos Petróczi Márton vezérletével háromszor is vezettek a találkozón, ám meg kellett elégedniük az egy ponttal.

A tihanyi alakulat csak a hajrában tudta bebiztosítani győzelmét az Ugod elleni derbin (3:0). A hazaiaktól a két találatig jutó Gál Krisztiánt, míg a vendégektől a védelem oszlopos tagját, Vesztergom Józsefet emeltük ki.

A balatonalmádi színekben játszó Újvári Gábor a 13. percben szerzett szépségdíjas szabadrúgásgóljával, és remek mezőnymunkájával hívta fel magára a figyelmünket. Csapata végül magabiztos sikert aratott a Péti MTE ellen (3:1).

Az újonc Sümeg VSE makulátlan mérleggel áll a második fordulót követően. Legutóbb a csetényieket fektették két vállra hazai pályán (3:2) Fördős József tanítványai. A hazaiaknál Kiss László és Márkus Márk, míg a vendégeknél Kakas József teljesítménye volt megsüvegelendő.

A megye I góllövőlistáján jelenleg hármas holtverseny alakult ki: a várpalotai Bogdán István, a tihanyi Gál Krisztián és az ajkai Szedlacsek Balázs is három gólt jegyzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!