Sport

2017.08.24. 15:11

Pályaavató Alsószentivánon: a gólokat nem is számolták, valószínű, a Fradi győzött...

Alsószentiván – Füves kispályát avattak a sportpályánál. Az Alsószentiváni Focibarátok illusztris vendégekkel, a Ferencváros Öregfiúk gárdájával mérkőztek meg a jeles napon.

V. Varga József

Husvéth Imre polgármester az Előszállás kapusa. Bár munkájából adódóan mostanában komolyabban elgondolkodott arról, hogy szögre akasztja a futballcipőt. A Dunaferrben dolgozott olvasztárként, de a vállalatnál már  elköszönt: a polgármesterség egész embert kíván.

Öcsi – a dél-mezőföldi kis faluban sokan csak így szólítják az elöljárót – gondolt egy nagyot, és az önkormányzat saját erejéből, valamint a számos önkéntes önzetlen munkájából elkészült füves kispálya avatójára a Fradi öregfiúkat hívta meg.

 

A zöld-fehér öregfiúkat nagy tapssal fogadták Szentivánon Fotó: V. Varga József

Keller Józsefék örömmel tettek eleget a szíves invitálásnak, és jöttek valahányan a pályaavatóra. A csapatban ott volt Bánki József, Deszatnik Péter, Dukon Béla, Fischer Pál, Szenes Sándor és a többiek. A szentiváni focibarátokat a többiek között Husvéth Imre, Farkas András, Mozbauer Csaba, Mozbauer Zoltán, Salamon Norbert, Sipos László és Vajda István képviselte.

A mérkőzést kitűnő hangulat és parádés játék jellemezte, a szurkolók lelkesen biztatták kedvenceiket. Végül jóízű beszélgetések zajlottak, közös fotók készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!