Sport

2017.08.24. 16:25

A veretlenek fehérvári meccse - Az Ikarus-Maroshegy borsot törne a jól rajtoló Sárbogárd orra alá is

A 3. fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Káldor András

2017. augusztus 26. szombat 15.00

Lajoskomárom (11.)- Tordas (8.)

Miskovicz Bálint, a Lajoskomárom vezetőedzője: - Várjuk az első győzelmet, bízom abban, hogy még egyszer olyan rosszul nem fogunk játszani, mint legutóbb Sárbogárdon. Ha olyan játékot nyújtanánk, mint a kupameccsen (szintén a Sárbogárd ellen - a szerk.) akkor nem lenne gond. Remélem, azok a játékosok, akik a múlt héten nem álltak a rendelkezésemre, azok most pályára tudnak lépni, és egy jó mérkőzést fogunk játszani. A Tordas nem könnyű falat, bár úgy érzem, hogy nüánsznyi különbségek vannak a csapatok között, van két-három kiemelkedő együttes, míg a többiek egyforma szinten állnak, köztük a pillanatnyi forma és a szerencse dönti el a mérkőzéseket.

2017. augusztus 26. szombat 17.00

Ercsi Kinizsi (3.)-Baracs (9.)

Gróf András, az Ercsi Kinizsi vezetőedzője: - Jól indultunk, az első két mérkőzést megnyertük, különösen értékes a Sárosd elleni idegenbeli siker. A Baracs egy masszív csapat, akik elsősorban a védekezésben jeleskednek, az lesz a feladatunk, hogy minél hamarabb feltörjük a védelmüket, akkor magabiztos győzelmet arathatunk. Lesznek hiányzóink, a szerdai edzésen Juhász Viktor megsérült, egyelőre nem tudjuk, hogy milyen hosszú kihagyás vár rá, rajta kívül még van olyan játékosunk, aki nyaral.

2017. augusztus 27. vasárnap 17.00

Martonvásár (7.)-Polgárdi (13.)

Patkós Csaba, a Martonvásár vezetőedzője: - Az első fordulóban a Gárdony elleni mérkőzésünk érdekes volt, mert ott tíz perc alatt kaptunk négy gólt, azt hiszem, ilyen ritkán fordul elő egy csapat életében. Ennek a meccsnek az átka az volt, hogy többen nyaralásból estek be a pályára, el is fáradtak a második félidőre, és hibát hibára halmoztak. Egy-két játékosom lassan összekaphatná magát, mert még mindig gyenge teljesítményt nyújt" Most azért már megpróbálunk minél kevesebb hibával játszani, mert nehéz kilencven perc vár ránk, de mindenképpen nyernünk kell!

Mór (1.)-Sárosd (12.)

Németh Bálint, a Mór vezetőedzője: - Úgy indultunk, ahogy terveztem, és reméljük, hogy ez a sorozat nem szakad meg. Azért dolgozunk, hogy minden mérkőzést megnyerjünk, bár tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz egyszerű. Érdekes lesz, mert évek óta Sárosd és Mór között vannak játékosmozgások, vannak kapcsolatok, úgyhogy a tabella állásától függetlenül ez egy rangadó lesz, és így is készülünk! A vendégeknél Dvéri Zsolt hiába 41 éves, ott található a góllövőlista elején, úgyhogy az ő semlegesítésére törekszünk, és rá akarjuk erőltetni a saját játékunkat ellenfelünkre. Egy kicsit fásultak voltunk legutóbb, így a héten csak kettőt edzettünk, bízom abban, hogy frissek leszünk vasárnapra.

Ikarus-Maroshegy (4.)- Sárbogárd (2.)

Gelencsér Tibor, az Ikarus-Maroshegy játékos-edzője:
- Jól sikerült a rajtunk, illetve a bemutatkozásunk, a csapat együtt van, és jó hangulatban várjuk a Sárbogárdot. Sajnos azonban a héten voltak kisebb problémáink, hárman sérülés miatt nem tudtak edzeni, az ő játékuk kérdéses lehet. A Sárbogárd jó csapat, minőségileg lehet, hogy jobb játékosok alkotják a keretét, mint a miénket. Ezt a minőségbeli fölényt próbáljuk majd fegyelmezett játékkal, valamint lelkesedéssel kompenzálni. Természetesen örülnénk a győzelemnek, de ahogy már a Sárosd elleni mérkőzés előtt is mondtam, itt sem mi vagyunk az esélyesek, ám ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel megyünk ki a pályára. Szeretnénk tovább gyűjtögetni a pontjainkat.

Enying (10.)-Bicske (5.)

Vas Tibor, az Enying vezetőedzője: - A legfontosabb számunkra a tisztes helytállás! Lassan kezdjük megszokni az első osztály légkörét, de kevesen vagyunk, ráadásul most megsérült Gergye Krisztián, úgyhogy kénytelenek voltunk igazolni, Molnár Lajos Krisztián érkezett a Főnix FC csapatából. A Bicske gárdájának nagy részét ismerem, Móri Tamással játszottam is együtt, egész biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Boldogok lennénk, ha pontot tudnák szerezni!

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (6.)-Mezőfalva (14.)

Balogh Zsolt, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: - A múlt hétvégén sajnos hazai környezetben nem sikerült nyernünk, jó mérkőzést játszottunk, de a hibáinkat kihasználta a Bicske csapata. A Mezőfalva ellen mindenképpen győzni szeretnénk, nem lebecsülve ellenfelünket. Alapjában véve sérültekről nem tudok beszámolni, de még vannak olyan játékosok, akikre nem számíthatok, mert a papírjaikat, igazolásukat nem tudták még elrendezni. Hazai pályán nyernünk kell!.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!