Sport

2017.08.25. 15:55

Sérüléshullám nehezíti a Perutz munkáját

PÁPA Az NB III-as labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a mezőny egyik nyeretlen és veretlen együttese csap össze a fővárosban, a Pápai Perutz FC ugyanis a III. kerületi TVE otthonába látogat

Haraszti Gábor

Marton Miklós csapatára augusztus 26-án nem vár könnyű 90 perc, hiszen idegenben kell(ene) megkezdenie a pontgyűjtést. A sárga-kékek legutóbb egy balszerencsés góllal 2-1-re kikaptak az Ajkától, míg aktuális ellenfelük 1-0 arányban két vállra fektette a csornaiakat.

- Nem tagadom, nem telt jó hangulatban a hét eleje, de igyekszünk túllendülni a problémáinkon és a következő bajnokira koncentrálni - mondta Marton Miklós, a Perutz szakvezetője. - Nem várt pechszéria sújt minket a sérülések terén, így a jó erők-
ből álló III. kerület ellen nehéz feladat vár ránk. Meg-néztem a Csorna elleni mecscsét, hajtós, kemény csapat benyomását keltette, erős felépítésű játékosai vannak, akik ráadásul a labdával is jól bánnak.

A Perutz (sárga-kében) öt játékosára nem számíthatnak a hétvégi, idegenbeli bajnoki mérkőzésen - Fotó: Penovác Károly

Mint megtudtuk, Böröczky Bálint, Somogyi Richárd, Kovács Szabolcs és Császár Attila sem egészséges, ráadásul a legutóbbi meccs hajrájában Skriba Máté térdproblémákra panaszkodott, így ötre nőtt a kieső játékosok száma.

- A taktikán nem változtatunk, ugyanazt játsszuk, amit az Ajka ellen, annyi módosítással, hogy többet szeretnénk birtokolni a labdát és abból felépíteni a támadásokat. Bízom benne, hogy végig koncentráltan, bátran fogunk futballozni, ami pontban, pontokban is megmutatkozik végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!