Sport

2017.08.25. 14:00

Akár előzhet is a Puskás Akadémia - Pintér Attila tanítványai a Haladás ellen gyűjtögethetik tovább a pontokat

FELCSÚT - Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Puskás Akadémia FC csapata Sopronban a Swietelsky-Haladás vendégeként lép pályára ma este 18 órakor.

Káldor András

Jelenleg a tabellán mindössze egy pont és négy hely választja el a feleket, de ez egy kicsit csalóka, mert a Haladás egy meccsel többet játszott, mint a mögötte álló Paksi FC. Amennyiben a Puskás Akadémia FC begyűjtené mindhárom pontot, helyet cserélhetnének a csapatok. Mindenesetre a felcsúti gárda az elmúlt hétvégén megszerezte első győzelmét az idei évben a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő FC ellen, a Pancho Arénában Molnár Gábor és Josip Knezevic góljaival, így Pintér Attila vezetőedző abban bizakodhat, hogy folytatja csapata a felzárkózást.

 

A PAFC keretében két olyan labdarúgó is van, akik korábban a Haladás színeiben játszottak. Radó András - külsőbokatörése miatt csak a lelátóról szurkolhat társainak - a párharcok legeredményesebb játékosa háromszor talált a felcsúti kapuba Haladás-mezben.

- Nagyon sajnálom, hogy nem tudok ellenük pályája lépni, talán már a tavaszi szezonban tudom csapatomat segíteni! Masszív csapat a Haladás, főleg hazai pályán, biztos, hogy nehéz mérkőzés lesz - fogalmazott a támadó.

Talán Hegedűs János ismeri legjobban a mai ellenfelet, hiszen tavaly ősszel még náluk játszott.

- Vegyes érzelmek kavarognak bennem, mert Szombathely a második otthonom. A Haladás hazai pályán sokkal jobb, mint idegenben, stabil csapatot alkotnak, és együtt vannak már elég régóta. Bízom benne, hogy ismét tudunk nyerni, és előzni fogunk a tabellán - tette hozzá a hátvéd.

A Puskás AFC eddigi egyetlen győzelmét (1-0) 2015. november 22-én, a Pancho Arénában aratta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!