Sport

2017.08.25. 18:40

Dunakanyar Kupán a DKKA csapata! Várjuk az eredményeket!

A bajnokság kezdete előtt - alig két hét van vissza - tehát még egy komoly felkészülési tornán vesz részt a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata.

Jankó Árpád

A váci együttes által rendezett Dunakanyar Kupán indul György László együttese. Ezen a tornán a hazai Ipress Vác, a Debrecen, az MTK és a Dunaújvárosi Kohász szerepel. A kétnapos torna első versenynapja péntek, amelyen a D. Kohász este a hazai együttessel mérkőzött meg.

Sajnos a lapzártánk miatt nem tudtuk közölni a találkozó eredményét. Szombaton 11.45 órakor játssza a váci csarnokban a második mérkőzését a Kohász az MTK csapatával, majd délután 16.30 órakor a Debrecen együttesével kézilabdázik csapatunk. Tehát rövid időn belül ismét találkozik a Vác, a Debrecen és a D. Kohász. (Csak emlékeztető: a Kohász Kupán az újvárosiak 28-25-re legyőzték a Vác együttesét.)

Camila Micijevi (balra) gólerős játékára a hét végén is nagy szüksége lesz a Kohász csapatának Fotó: Zsedrovits Enikő

Szemenyei István ügyvezető is ott lesz személyesen a váci tornán, és bevallotta, hogy nagyon kíváncsian várja a három mérkőzésen mutatott játékot.

- Megfigyelhetem, hogy a Vác és a Debrecen játéka a Kohász Kupa után változott-e. Valóban kíváncsi vagyok arra, hogy a riválisok hol tartanak a felkészülésben. De érdekes lesz majd látni az MTK együttesének játékát is. Azért van egy kis titkolózás is, mert például a Kohász Kupára a Debrecen nem a legjobb csapatával érkezett. Mindenesetre sok minden kiderül számunkra: hol áll a mi csapatunk a felkészülésben, látható lesz nagy vonalakban, hogy mire számíthatunk majd a bajnokság első szakaszában. - nyilatkozta a DKKA ügyvezetője.

Vasárnap első alkalommal rendezik meg a DKKA Kupa Horváth Nikolett Emléktornát, amellyel a 2016 novemberében tragikusan fiatalon elhunyt játékosra emlékeznek. Az emléktornán a 2003-as és 2004-es korosztály 8 csapata vesz részt. A torna 10 órakor kezdődik a a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!