Sport

2017.08.25. 18:55

Tarr Andráshida: Győzni jobb volna

ZALAEGERSZEG A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában szombaton 17.30-tól a Tarr Andráshida a BKV Előrét fogadja.

Kerkai Attila

Az Andráshida a győztes szezonnyitó után a múlt héten kikapott az újonc THSE-Szabadkikötő otthonában, ami nem jött jól, de Dobos Sándor vezetőedző nem kívánt túl nagy feneket keríteni neki. Kikaptak, tudják miért, s ez a lényeg.

Vitmann Ádámék itthon gyűjthetnék a pontokat Fotó: Katona Tibor

- Ugyanaz a helyzet, mint a múlt héten, vagyis sok a sérült, így a hiányzó is az edzésekről, így komplett kerettel nem nagyon tudtunk még edzeni - hallottuk Dobos Sándortól. - Remélem, ahogy telnek a hetek, ebben is változás áll majd be, mert fontos lenne. A Szabadkikötő elleni meccsen pontatlanok voltunk támadásban, hátul pedig néha elaludtunk. Amikor ez a kettő találkozik, akkor nem nagyon lehet pontra számítani, még úgy sem, ha a mezőnyben nem voltak gondjaink. Ezért mondom, hogy jobban együtt kellene lennünk, amiben a heti edzések is segítenének, ha mindenki rendelkezésre állna. A szombati, BKV elleni mérkőzésünkön minimum egy pontra számítok, de a nehézségek ellenére természetesen győzni akarunk. Sokat kell tenni a sikerért, de meg lehet a három pont, s ez is a célunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!