Sport

2017.08.25. 21:10

A középmezőny a Bakony-erdő Pápa célja

KÉZILABDA Heti három tréninggel, edzőmérkőzésekkel, felkészülési tornával készül a szeptemberi rajtra a Bakony-erdő Pápa. Az NB II-es kézilabda-bajnokságban a csapat célja idén már nem a kiesés elkerülése, Kapcsándi Zsolt tanítványai a középmezőnyt célozzák meg.

A keretben több változás is történt az elmúlt időszakban, Pethő Zoltán, Palágyi Ákos és Kapcsándi Kristóf sem tudja vállalni a szezont, viszont Vigh Dániel személyében sikerült erősíteni, ám a környékbeli csapatokból - Ajkáról, Győrből - további igazolások várhatóak.

Heti három tréninggel készül a szeptemberi rajtra a csapat - Fotó: archív

- Fiatalabb, hajtósabb, erősebb Bakonyerdő Pápa lesz az idei, mint a korábbi években - mondta el megkeresésünkre Kapcsándi Zsolt edző. - Mi a jó hangulatunkra és a fiatal szemtelenségünkre szeretnénk alapozni, véleményem szerint ez lehet a jövő. Sok van a csapatban, remélem ez ki is fog jönni a bajnokságban, ahol a legutóbbi szezonban voltak csalódást keltő, nem várt vereségeink, ezt kiküszöbölve a 6-8. hely valamelyikét célozzuk meg. A technika mellett az alapozás során a taktikára is komoly hangsúlyt fektetünk, bízom benne, hogy a sérülések elkerülnek minket és szép sikerekkel tudjuk megörvendeztetni szurkolóinkat.

A Bakonyerdő vezetőedzője hozzátette, a Magyar Kézilabda Szövetség reformja miatt idén nem junior, hanem ifjúsági bajnokságban szerepel a pápai utánpótlás, ami miatt többen is a felnőtt kerethez kerültek. Az őszi szezon első tétmeccse az NB I/B-s ETO-SZESE Győr elleni Magyar Kupa-előselejtező lesz, amelyet szeptember 8-án 20 órától rendeznek a Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!