Sport

2017.08.25. 16:50

Íme a jövő hét fontosabb zalai sporteseményei

Kosárlabda meccsek, sakk mérkőzések és labdarúgásra is sor kerül.

Zalai Hírlap

AUGUSZTUS 28., HÉTFŐ

KOSÁRLABDA Felkészülési mérkőzésen ismét Egerszegen látja vendégül a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata a B-csoportos Veszprémet. A mérkőzést 18.30 órától az egerszegi Zalakerámia Sportcsarnokban rendezik.

SAKK Befejeződik a 36. Nemzetközi Sakkverseny, egyben 8. Hévízi László-emlékverseny Keszthelyen. A 9 fordulós, svájci rendszerű viadal utolsó fordulóját 8.30-tól rendezik a VSZK-ban, ahol az eredményhirdetésre is sor kerül 14 órától.

 

SZEPTEMBER 1., PÉNTEK

KOSÁRLABDA A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatára újabb felkészülési mérkőzés vár. Az egerszegiek ezúttal Körmendre utaznak, ám nem az ősi rivális, hanem a szlovákiai Levice lesz az ellenfelük 18 órától.

A keszthelyi VSZK-ban hétfőn hirdetnek győztest Fotó: Katona Tibor

SZEPTEMBER 2., SZOMBAT

LABDARÚGÁS Az NB II 7. fordulójában a ZTE FC együttesére pikáns mérkőzés vár. Egyrészt két régi rivális csap össze Békéscsabán, másrészt az egerszegi szakvezetője, Zoran Spisljak a közeli múltban két és fél évet edzősködött a Viharsarokban. Megjárták az NB I-et is ez idő alatt, így vélhetően a 18 órakor kezdődő találkozó sok nézőt is vonz majd. Az NB III Nyugati-csoportban a Tarr Andráshida ezúttal idegenben szerepel. Dobos Sándor csapata 17.30 órától a Dunaharaszti-MTK otthonába látogat. A női NB II-ben a kanizsai Ziccer NLSE déli 12 órától a PMFC-Kereszteslovagok vendégszeretetét élvezi majd. A megyei I. osztályú bajnokságban három mérkőzést játszanak ezen a napon, valamennyit 16.30 órától: Lenti TE Sport 36-Lets Do It Technoroll Teskánd, Femat-Csesztreg-Gyenesdiási Kinizsi, Gellénháza- Nagykanizsa.

TEKE Megkezdődik a tekézőknél a 2017-2018. évi Szuperliga sorozata. A férfiaknál a ZTK-FMVas csapata hazai környezetben kezdi meg az újabb pontvadászatot, ellenfele 10 órától a SALGÓZD TK lesz.

 

SZEPTEMBER 3., VASÁRNAP

LABDARÚGÁS A női NB II Nyugati-csoportjában a fővárosba utazik a ZTE FC csapata, amely 14 órától a a fővárosban, a Kőbányáért
FNLA otthonába utazik. A megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályának vasárnapi
programja. 11.00: Horváth MÉH Kiskanizsai Sáskák- Szepetnek. 16.30: Zalagrár Pókaszepetk-ZNET-Telekom becsehely, Kaposi Transport Csács-NSE-Semjénháza, Szerszámsziget Zalalövő-Hévíz SK, Tisza-Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót-FC Keszthely-Lazzarin Café.

TEKE A női Szuper Liga 2017-2018. évi nyitányán a ZTE-ZÁÉV TK idegenben kezd, méghozzá a Rákoshegyi VSE II ellen 10 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!