Sport

2017.08.27. 15:27

Egy perc hiányzott az Acélbikáknak

Bár közel állt a győzelemhez, a házigazda HC Topolcany a meccs utolsó percében két góllal is mattolta az Acélbikákat, így csapatunk a múlt héten vereséggel zárta felvidéki túráját.

Szabó Szabolcs

HC Topolcany - Dunaújvárosi Acélbikák 5-4 (0-0, 2-0, 3-4)

A klub tájékoztatása szerint gólokat nem sikerült szereznie egyik együttesnek sem. A középső játékrészben aztán Novák és Stastny révén két góllal elhúztak a hazaiak. Szerencsére az utolsó húsz perc elejét megnyomták a Bikák, akik Novotny és a próbajátékon szereplő Skoda góljaival egyenlítettek alig több mint két perc alatt.

A hosszú évek után visszatérő Erdélyi Péter is gólt szerzett a Topolcsány ellen Fotó: Acélbikák

Sőt, újabb két perc kellett csak a harmad közepén, hogy Erdélyi (képünkön) és Borbás találataival már nálunk legyen megnyugtatónak tűnő előny. Sajnos úgy tűnik, valóban megnyugodott az újvárosi csapat, hiszen Minárik még csak közelebb hozta a Topolcany csapatát, ám az utolsó percben Tabi két gólt is szerzett fél perc alatt (egyet emberelőnyben, egyet azonos létszám mellett). Így aztán kétgólos előnyt előbb letornázva majd feladva végül vesztesen hagyták el a Bikák a topolcsányi jeget. Folytatás augusztus 30-án, szerdán már hazai jégen a Nové Zámky ellen 18 órától!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!